21-03-06

Waarom een oorlog met Iran nodig is

10 redenen waarom Bush slim bezig is als hij aanstuurt op een oorlog met Iran

1. Het leidt de aandacht af van de problemen in Irak

2. Die soldaten zijn daar nu toch, moeten ze niet zo ver reizen als de vorige keer.

3. De terugtrekking uit Irak wordt versneld, zijn die Irakezen ook blij

4. Irakezen eindigt op Kezen. Geloof me, daar kunt ge dus echt beter wegblijven bij die Kezen. Klein huizekes dat die hebben ! Rare jongens die Kezen

5. Er zitten Amerikanen in Irak en in Afghanistan. Die geraken over land niet bij mekaar want Iran ligt in de voeten. Als Iran veroverd is kunnen die Amerikaanse soldaten elkaar wel opzoeken. Dan kunnen ze ook eens samen kaarten en zo. Het leven is meer dan alleen maar vechten, nietwaar ?

6. Eigenlijk was het de bedoeling niet om Irak aan te vallen, Bush had zich een letter vergist de vorige keer.

7. Die troepen zijn dat een beetje beu in Irak. Zo'n beetje liggen ontploffen is ook niet alles. Tijd voor beweging !

8. Kan Saddam niet meer zeggen dat Bush alles verkeerd doet, want hij was daar zelf al mee begonnen in de jaren 80 !

9. De CIA zegt dat er massavernietingswapens liggen (heel erg geheim, niet verder vertellen) en als die het al zeggen...

10. 't Zijn binnenkort verkiezingen.

21:38 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Reactie op de schandalige lezersbrief hieronder en nog iets anders over Bush en zo, allé ge moet het maar eens lezen en laat maar een reactie na om te zeggen wat je ervan vindt ook natuurlijk, want daarvoor dienen die reacties ook natuurlijk

Ik vind het een schande wat Nikki hier vertelt ! Een regelrechte schande ! Ik ben er zeker van dat iemand die zo'n dingen vertelt geen hart heeft. En het zit nog op de verkeerde plaats ook !!

Volgens mij doet Nikki dat met opzet, die duiven overrijden. Ik zie het al zo voor me. Hij peddelt achteloos fluitend voort maar vanuit zijn ooghoeken houdt hij die duiven in de gaten en wanneer hij vlakbij is... gooit hij opeens het stuur om en dan ... PATS laat hij een zielloze duif achter terwijl hij duivels lachend zijn weg vervolgt. Ik vind dat gewoon misdadig. Waar hij gepasseerd is, met een spoor van dode duiven in zijn zog, kijken de mensen moedeloos naar het nutteloze bloedbad terwijl koude rillingen over hun rug lopen over zoveel onmenselijkheid en lijden.

Ik vind het ook heel erg dat Nikki die duiven belachelijk vindt. Wel, hij is ook belachelijk. Meer zelfs hij is belachelijk ! En hij zegt alles twee keer, als dat al niet belachelijk is. Hij valt de hele tijd in herhaling. HA !

Nog even iets anders. Ik vind dat de mensen in Amerika belachelijk bezig zijn dat ze Bush niet meer steunen. Je moet bij je standpunt blijven en niet altijd je haag naar de wind hangen. Hij is daar goed bezig en het is daar een hele vooruitgang.

21:07 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

13-03-06

Schandalige lezersbrief in Nederlandse Metro

In de Nederlandse Metro stond deze week een gewoonweg schandalige lezersbrief van Nikki Geelen. Ik wil hier in een later artikel nader op ingaan. Lees hier en oordeel alvast zelf :

Wat gaan we doen aan die ellendige duiven?

Ik wil even een heel ander onderwerp aansnijden. Ik vind dat er iets aan al die duiven in de binnenstad moet worden gedaan. Ze zijn superirritant en het is nog slecht voor ze ook.

Ze krijgen overal eten waardoor ze niet meer in staat zijn zelf eten te zoeken, waardoor ze overlijden. Als ze steeds eten krijgen raken ze ook overvoed. Dat is dus heel slecht voor die duiven.

Wat ik ook erg vervlend vind is de overlast die deze beesten bezorgen. Ik woon zelf in Maastricht, maar ga er vanuit dat er niet alleen in Maastricht, maar overal van die duiven lopen. Iedere dag als ik naar school fiets en weer terug, lopen die beesten me in de weg. Ik moet bijna iedere dag plotseling remmen, omdat ik bijna een duif overrijd. Het is zo zo stom. Die beesten kijken niet uit. Ze lopen voor je en gaan naar links en wanneer je ze inhaalt, gaan ze in een keer weer naar rechts, pal voor je fiets. Ze steken ook allemaal ineens over. Ze maken zichzelf wel een beetje belachelijke zo, maar ja, dat moeten ze zelf weten.

Soms kom ik te laat op school, omdat ik heel vaak voor die duiven heb moeten remmen. Maar denk maar niet dat ze daar intrappen hoor !

Kunnen ze niet beter in de natuur uitgezet worden? Van het feit dat ze zich dikwijls expres voor een fiets gooien, mag ik toch afleiden dat ze het zelf ook niet meer zo zien zitten in de binnenstad.

21:04 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-03-06

Guantanamo

Gisteren in het nieuws: "Gevangenen in Guantanamo worden beter behandeld".

Ja, ze worden nu maar drie keer per dag meer gemarteld !

21:10 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |