21-03-06

Reactie op de schandalige lezersbrief hieronder en nog iets anders over Bush en zo, allé ge moet het maar eens lezen en laat maar een reactie na om te zeggen wat je ervan vindt ook natuurlijk, want daarvoor dienen die reacties ook natuurlijk

Ik vind het een schande wat Nikki hier vertelt ! Een regelrechte schande ! Ik ben er zeker van dat iemand die zo'n dingen vertelt geen hart heeft. En het zit nog op de verkeerde plaats ook !!

Volgens mij doet Nikki dat met opzet, die duiven overrijden. Ik zie het al zo voor me. Hij peddelt achteloos fluitend voort maar vanuit zijn ooghoeken houdt hij die duiven in de gaten en wanneer hij vlakbij is... gooit hij opeens het stuur om en dan ... PATS laat hij een zielloze duif achter terwijl hij duivels lachend zijn weg vervolgt. Ik vind dat gewoon misdadig. Waar hij gepasseerd is, met een spoor van dode duiven in zijn zog, kijken de mensen moedeloos naar het nutteloze bloedbad terwijl koude rillingen over hun rug lopen over zoveel onmenselijkheid en lijden.

Ik vind het ook heel erg dat Nikki die duiven belachelijk vindt. Wel, hij is ook belachelijk. Meer zelfs hij is belachelijk ! En hij zegt alles twee keer, als dat al niet belachelijk is. Hij valt de hele tijd in herhaling. HA !

Nog even iets anders. Ik vind dat de mensen in Amerika belachelijk bezig zijn dat ze Bush niet meer steunen. Je moet bij je standpunt blijven en niet altijd je haag naar de wind hangen. Hij is daar goed bezig en het is daar een hele vooruitgang.

21:07 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

pardon Nikki is een meisje

Gepost door: Zippora | 16-04-06

Zozo Enne? lucht dat op? gelukkig:). Beetje stom om ergens over te oordelen als je het niet eens goed leest, vind je ook niet? Wie heeft het hier ineens over duivenoverrijden?????Ik had het in mijn stukje over REMMEN voor duiven...das een redelijk verschil. Klopt, ik was was dubbelzinnig af en toe. Maar zelf maak je ook ene mooi punt op dit gebied. Want hoe kan iemand nou een hart op de verkeerde plek hebben terwijl hij er geen heeft? Maar voor de rest natuurlijk wel een hele leuke reactie om te lezen. Maar oke, slaap er gerust eennachtje over, of desnoods meerdere nachtjes, en dan babbelen we nog eens rustig verder om deze ozo vervelende duivenkwestie.

Gepost door: Nikki | 24-05-06

Nikki, wo bist du ? Hey Nikki,

Ben jij echt de Nikki van de lezersbrief (hotmail adres lijkt me nog faker dan fake) ? 't Was de max. Ik stond op de eerste verdieping aan de koffie-automaat van een grote multinational in Eindhoven (juist ja) en de tranen liepen me kwansuis over de wangen van het lachen.

En hoe kom je in godsnaam op deze blog terecht ?

En nog belangrijker, ben je nu een meisje of een jongen ?

Gepost door: the insane | 18-09-06

Ich bin Nikki Hey the insane,
Ja, ik ben echt die Nikki van die brief. Enja, sommige mensen hebben nu eenmaal domme e-mailadressen, maar die hoeven dan niet meteen fake te zijn...maar oke..ik begrijp dat die gedachte bij je op kwam.

Tja, google doet wonderen. Een paar vriendinnen hadden mij gegoogled en kwamen toen hier uit, toen ik dat hoorde vond ik het hoof tijd worden om mezelf ook maar eens te gaan googlelen.

En nu, het laatste maar desernitemin het onbelangrijkskte antwoord op je vraag of ik een meisje of jongen ben.......ik ben een meisje.
tot ziens

Gepost door: Nikki | 30-11-06

nikki? ja toch

Gepost door: ja ja | 30-06-10

De commentaren zijn gesloten.