13-03-06

Schandalige lezersbrief in Nederlandse Metro

In de Nederlandse Metro stond deze week een gewoonweg schandalige lezersbrief van Nikki Geelen. Ik wil hier in een later artikel nader op ingaan. Lees hier en oordeel alvast zelf :

Wat gaan we doen aan die ellendige duiven?

Ik wil even een heel ander onderwerp aansnijden. Ik vind dat er iets aan al die duiven in de binnenstad moet worden gedaan. Ze zijn superirritant en het is nog slecht voor ze ook.

Ze krijgen overal eten waardoor ze niet meer in staat zijn zelf eten te zoeken, waardoor ze overlijden. Als ze steeds eten krijgen raken ze ook overvoed. Dat is dus heel slecht voor die duiven.

Wat ik ook erg vervlend vind is de overlast die deze beesten bezorgen. Ik woon zelf in Maastricht, maar ga er vanuit dat er niet alleen in Maastricht, maar overal van die duiven lopen. Iedere dag als ik naar school fiets en weer terug, lopen die beesten me in de weg. Ik moet bijna iedere dag plotseling remmen, omdat ik bijna een duif overrijd. Het is zo zo stom. Die beesten kijken niet uit. Ze lopen voor je en gaan naar links en wanneer je ze inhaalt, gaan ze in een keer weer naar rechts, pal voor je fiets. Ze steken ook allemaal ineens over. Ze maken zichzelf wel een beetje belachelijke zo, maar ja, dat moeten ze zelf weten.

Soms kom ik te laat op school, omdat ik heel vaak voor die duiven heb moeten remmen. Maar denk maar niet dat ze daar intrappen hoor !

Kunnen ze niet beter in de natuur uitgezet worden? Van het feit dat ze zich dikwijls expres voor een fiets gooien, mag ik toch afleiden dat ze het zelf ook niet meer zo zien zitten in de binnenstad.

21:04 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Kweetet ! Een verplichte cursus voor duiven "veilig verkeer" geven.

Gepost door: ms | 13-03-06

Wat een stomme kip is me dat zeg! Misschien moet ze maar eens een sticker op haar fiets hangen met "Ik rem ook voor duiven" op?

Gepost door: Pipo en nog Iemand | 14-03-06

Go Nikki! Ik ben een vriendin van Nikki en ik zou haar artikel maar niet al te serieus opvatten. Groetjes Jolanda

Gepost door: Jolanda | 24-04-06

@ Jolanda Ik ben een vriend van mezelf en ik zou mijn reactie ook maar niet al te serieus opvatten. Groetjes, mezelf.

P.S. Zie bijvoorbeeld 90 % van de rest van deze blog

Gepost door: the insane | 18-09-06

De commentaren zijn gesloten.