08-12-05

Lachen met Pim (2)

De inlichtingendiensten in Nederland hadden bijzonder veel interesse in een aantal politici waaronder Pim Fortuyn. Bij het verkopen van een tweedehands auto is een knuppel van de geheime dienst echter vergeten dat er nog wat diskettes met supergeheime informatie in rondslingerden. De eerlijke koper heeft ze bezorgd aan Peter R. De Vries, een Nederlandse (wat anders met zo'n naam) onderzoeksjournalist die al menig in het slop geraakt (moord)mysterie met hulp van het TV-publiek wist op te lossen.

Wat blijkt nu ? Vriend Pim wilde al eens van bil gaan met minderjarigen. Zomaar minderjarigen ? Neen hoor, minderjarige Marokkanen...

Ik heb me een kriek gelachen toen ik het las. Alsof Dewinter bekent dat hij een buitenechtelijke verhouding heeft met een Turkse :-D

Trouwens, van een geheime dienst verwacht je dat ze met gesofisticeerde high-tech apperatuur in James Bond stijl het digitale internetwalhalla uitkammen op zoek naar booswichten. Zwijg stil dat ze zoiets passé en totaal onbetrouwbaar als opslagmedium gebruiken.

19:20 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Enne ... waarom sta ik daar nu niet stom van.

Jammer dat ze gezegd hebben vanwaar het nieuws komt; ze zullen nu geen pc's meer verkopen.

Gepost door: ms | 08-12-05

veranderd Sorry, ik heb de tekst moeten aanpassen, het was niet bij de verkoop van pc's, maar bij de verkoop van een auto dat de floppy in de "verkeerde" (lees: goede) handen gevallen is.

Gepost door: the insane | 08-12-05

De commentaren zijn gesloten.