14-09-05

Het is weer van dat

Onze Arne wordt gedoopt. Voor mij hoeft het niet, maar kom, laat ik me nog maar eens schikken naar de lokale gewoontes. Erger is dat er een doopcatechese aan vooraf gaat en nog erger is dat er daarvoor nog iemand over de vloer komt om, ja om wat ?

Dat herinnert me aan het doopcatechesebezoek voor de doop van onze Pieter.

DRIIING
Ik doe de deur open, er staan twee mannen. Ik draai me om en roep "Schaaaat, de getuigen van Jehova zijn hier !". De mijnheer zegt "Excuseer, we zijn van de doopcatechese, mijnheer". Ik draai me terug om en roep : "Schaaat, kleine correctie het zijn die anderen !"

Mijn vrouw komt aangerend en kijkt me vernietigend aan. Ik doe alsof mijn neus bloed. "Kom maar binnen zegt ze vriendelijk". "Ja maar pas op voor onze alligator", zeg ik. "Oh nee die zit in de kelder vandaag. Zeg het is toch erg hè, van die verdwenen kinderen die ze maar niet terugvinden". De twee mannen doen ook al alsof hun neus bloedt, dus ik overweeg een pak maandverband aan te bieden maar als mijn vrouw de heerschappen de woonkamer binnenloodst draait ze zich om en sist tussen haar tanden door "STOP IT!". Terwijl ik de kamer binnenstommel grommel ik iets van "het is ook altijd iets met die wijven" en ik ga naar de keuken om drinken te halen. Ik ga terug naar de woonkamer met een kan kraantjeswater en zeg "ja ik heb maar kraantjeswater genomen want alcohol is niet aan jullie besteed zeker, ha ha". De heren kijken me verbaasd aan. "Ach ja, dat zijn die anderen !" roep ik enthousiast.

"We zouden graag iets vertellen over de symbolen van de doop", zeggen de heerschappen. Ik zeg "Oh, is het dat maar, ik dacht al dat jullie ons gingen bekeren. Zeg mannen, dat gaat hier toch niet te lang duren, want ik ben hier nog 'ne goeie natuurfilm liggen die mijn vrouw en ik willen bekijken"

Om een lang verhaal kort te maken, 5 minuten later stonden die mannen buiten en ik heb twee jaar geen sex meer gehad. Helaas daarna weer wel dus het is weer van dat.

21:22 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hoe mensen die aan deuren bellen toch een impact op uw persoonlijk leven kunnen hebben hé ;-)

Gepost door: lord cms | 14-09-05

gek u zegt het zelf.
Goed blog (mijn mening)

Gepost door: Evy | 15-09-05

. Komen die nu ook al rond ?!
*kijkt schichtig om zich heen*

Gepost door: Hephi | 19-09-05

De commentaren zijn gesloten.