26-04-05

Zo kan je het ook uitleggen natuurlijk

In het tijdschrift "Dietschland-Europa" (het maandblad van Were Di), staat deze maand een artikel dat de verantwoordelijkheid voor de uitroeiing van de joden mede bij de geallieerde troepen legt. De redenering bestaat eruit dat de geallieerden een totale oorlog wilden voeren tegen de Duitsers waardoor deze laatsten niet meer wisten wat gedaan met de joden. Die omstandigheden hebben dan "helaas tot een definitieve oplossing" geleid.

Zo kan ik er ook nog wel een paar verzinnen. "Ja, ik was helemaal gestresseerd en in de de war toen die agent me tegenhield omdat ik 200 km/u reed en daarom heb ik hem in het kanaal gegooid. En trouwens, dat ik mijn vrouw sla, daar kan ik niks aan doen, dat komt allemaal door Verhofstadt en zijn belastingen".

En dan de de clou van het hele verhaal : Were Di is een organisatie van uitsluitend Vlaams Belangers.

Moet hier nog een tekening bij ? Moet het VB zich niet distantiëren van dergelijke idioten ? Tja, dat gaat niet zomaar natuurlijk, de hele partij is vergeven van sujetten met dergelijke aangebrande ideeën. Maar dat zal Dewinter en co worst wezen. Uiteindelijk ligt Jan met de Pet daar blijkbaar niet echt wakker van, getuige daarvan bijna 1 miljoen vlaamse stemmen. Ik herinner me anders nog dat VU-er Johan Sauwens moest opstappen als minister omdat hij ocharme een liedje had meegelipt op een bijeenkomst van één of ander fout extreem-rechts clubje (de oud-Oostfronters van het St. Maartensfonds). Als het VB inderdaad een respectabele rechtse partij wil worden dan zouden ze die pipo's stante pede uit de partij moeten gooien. Het feit dat ze dat niet doen en het feit dat ze de Belangers in kwestie niet allang voor de keuze gesteld hebben (VB of Were Di) zegt alles over de koers van de partij die je nog het best kan samenvatten als volgt : ranzig extremisme en populistisch gewauwel.

14:12 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.