26-02-05

De krantenkoppen van het weekend

"Rustige nacht voor paus"
Kunstmatige aandrijving hart, nieren en lever draaide slechts op halve kracht.

"Dievegge trekt 26 stuks gestolen lingerie aan"
Gevat door personeel : doorkijkblousje was er teveel aan !

"Di Rupo wil referendum over België"
Tuurlijk, en de paus gaat schansspringen in Garmisch-Partenkirchen

15:51 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

22-02-05

Wat zat er in het nieuws op 22 februari 2005 ?

Wat heb ik van deze alweer ongekend boeiende dag opgestoken ?

Eén : Skinheads zoals Jurgen Goris (die voor de lol twee jongens afknalde op een fuif maar verder volgens diverse getuigenissen een echte broekschijter is) houden er een strikte dress code op na. Merken waar ik tot voor kort nauwelijks of niet van gehoord had zoals Lonsdale en Fred Perry zijn een absolute must. Dat de heren skinheads (de extreem-rechtse in neo-nazistische sympathieën gedrenkte voor een goed begrip, niet de originele) geen flauw benul hebben van de afkomst van de merken hoeft uiteraard geen betoog. Kortom, het is ook niet meer dan een bende meelopers, maar dan wel vervelende.

Twéé : Hugo 'staat mijn baard niet in de fik' Coveliers richt een nieuwe rechts-liberale partij op. Als hij maar niet denkt dat hij met dit soort berichtjes de aandacht van de pers kan vasthouden tot en met de gemeenteraardsverkiezingen (laat staan daarna). De laatste die dat dacht, ligt nu op één meter vijftig in het gezelschap van de pieringen naar de onderkant van zijn deksel te staren.

Drie : Lubbers is ontslagen uit één of andere functie bij de VN. Who cares ?

Vier : Bush is in het land. Beetje betogen, beetje vergaderen, inpakken en wegwezen.

Vijf : Dagoverzichten van meer dan vijf items zijn te lang.

20:25 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

17-02-05

Nog meer top 60 : het zal geen bedrog zijn zeker ?

Ach jongens toch, een nieuwe top 60 en het is al om zeep. Wie zien we namelijk op één staan ? De behoorlijk nagelnieuwe en mij als skynet blogger van het eerste uur volledig onbekende blog http://chr1.skynetblogs.be/.

Dat het hier om het betere boerenbedrog gaat, hoeft geen betoog. Hoe verklaar je anders dat een Nederlandstalig blogje zo maar even 680.219 hits uit de VS haalt zoals blijkt uit de nedstat statistieken. van de blog.

Ja hoor beste kindertjes, de zoveelste poging om geld te kloppen uit de zakken van goedgelovige zielen. Iemand die na de hele Tsnunami ellende in de mot heeft gekregen dat Vlamingen toch wel vrijgeviger zijn dan we ooit hadden durven denken en van die wetenschap terstond misbruik wil maken ?

Als dit een pijnpatiënt is dan is Karel de Gucht de tweelingbroer van Hugo Coveliers. En wat me nog het meeste ergert, als je de zaak dan toch wil beduvelen, kan het dan alsjeblieft zonder een karrevracht aan taalfouten en heel erg foute zinsconstructies ?

Citaat : Je kan mij steeds mailen voor u steun te betuigen.In de toekomst staat er nog een zware operatie voor de boeg,de artsen zijn er nog niet uit wat het beste zou zijn,maar er moed nog iets gebeuren zo kan het niet verder met de pijn,en dagelijks neerliggen.We horen het nog wel wat het zal zijn.Ik heb een discusdenervatie had op 22-12-04 zonder reseltaat ben voor de 23 ste keer onder voledige narcose geweest.6-1-05 de morfine is met 18 procent verhoogt van 12.5mg naar 15 mg wegens te veel pijn.Heb nu nog veel pijn kijk nu links in de kolon daar staat een link naar mijn verhaal daar kunt u steeds lezen hoe het nu verloopt.

20:57 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

I'll be damned !

Daarnet per toeval nog eens naar de main page van de skynet blog community gesurft en op de nieuwe 'top 60' rubriek geklikt en wat blijkt ? Ondanks een chronisch gebrek aan updates de laatste tijd, sta ik daar toch halfweg te bengelen zeker ? Ik sta zelfs net boven Librarian, godbetert

Welke conclusie moet ik daar nu aan verbinden ? Dat skynet blogs door de band genomen niet erg populair zijn zeker ? ;-) Bij de Standaard blog kennen ze alleszins alleen maar blogs met een ECHTE url (.be dus) of als het echt moet kan er nog wel een blogspotter vanaf.

Ja, ik weet het je moet je niet blindstaren op 'getallekes' en statistieken, er zijn al pagehit-hoeren genoeg in cyberspace. Maar toch, ik vraag me af hoe iedereen al googlend relatief vaak hier terecht komt.

20:25 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-02-05

De gezondheidstoestand van de paus

Even een update over de gezondheidstoestand van de paus.

Vijf minuten geleden is de temperatuur van de paus met één vierde graadje gestegen. Dit is door de vertrouwensarts van de paus persoonlijk meegedeeld en volgens bronnen uit de onmiddelijke nabije verre omgeving zou een nieuwe ziekenhuisopname niet veraf zijn. De paus liet ook een klein scheetje maar dat wordt enkel als positief gezien want het betekent dat er toch nog iets werkt aan zijne Heiligheid.

Tenslotte nog even vermelden dat er in geval van een mogelijke hartstilstand een geheim wapen achter de hand wordt gehouden. Kardinaal Daneels die dezer dagen niet weg te slaan is uit de omgeving van de paus heeft een aangebroken verpakking met condooms bij en zal die ten gepaste tijden bovenhalen om de paus de schok van zijn leven te bezorgen en al doende het stilgevallen hart zonder enige twijfel terug in overdrive te schakelen.

Tot zo ver onze correspondent ter plaatse.

P.S. Kwatongen beweren dat de paus al dood is en dat de persoon die onlangs aan het raam verscheen een ex-Saddam dubbelganger is die zijn snor heeft afgeschoren en een nieuwe lucratieve bijverdienste uitoefent. Dit wordt door de pauselijke woordvoerder ten stelligste ontkend.

20:14 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |