17-02-05

Nog meer top 60 : het zal geen bedrog zijn zeker ?

Ach jongens toch, een nieuwe top 60 en het is al om zeep. Wie zien we namelijk op één staan ? De behoorlijk nagelnieuwe en mij als skynet blogger van het eerste uur volledig onbekende blog http://chr1.skynetblogs.be/.

Dat het hier om het betere boerenbedrog gaat, hoeft geen betoog. Hoe verklaar je anders dat een Nederlandstalig blogje zo maar even 680.219 hits uit de VS haalt zoals blijkt uit de nedstat statistieken. van de blog.

Ja hoor beste kindertjes, de zoveelste poging om geld te kloppen uit de zakken van goedgelovige zielen. Iemand die na de hele Tsnunami ellende in de mot heeft gekregen dat Vlamingen toch wel vrijgeviger zijn dan we ooit hadden durven denken en van die wetenschap terstond misbruik wil maken ?

Als dit een pijnpatiënt is dan is Karel de Gucht de tweelingbroer van Hugo Coveliers. En wat me nog het meeste ergert, als je de zaak dan toch wil beduvelen, kan het dan alsjeblieft zonder een karrevracht aan taalfouten en heel erg foute zinsconstructies ?

Citaat : Je kan mij steeds mailen voor u steun te betuigen.In de toekomst staat er nog een zware operatie voor de boeg,de artsen zijn er nog niet uit wat het beste zou zijn,maar er moed nog iets gebeuren zo kan het niet verder met de pijn,en dagelijks neerliggen.We horen het nog wel wat het zal zijn.Ik heb een discusdenervatie had op 22-12-04 zonder reseltaat ben voor de 23 ste keer onder voledige narcose geweest.6-1-05 de morfine is met 18 procent verhoogt van 12.5mg naar 15 mg wegens te veel pijn.Heb nu nog veel pijn kijk nu links in de kolon daar staat een link naar mijn verhaal daar kunt u steeds lezen hoe het nu verloopt.

20:57 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

top 60 En net nu we van die top 10 af waren... zucht.

30 000 bezoekers per dag, dat moet je verdienen. lol. Als je in de statistieken gaat zoeken naar de HOE tab :
Via welke zoekmachine
Totaal 0
Met welke zoekwoorden
Totaal 0
Via welke site
Totaal 0
Via welke link
Totaal 0


Gepost door: Leentje | 18-02-05

Ik ben ook niet bepaald een voorstander van dat competitie-gedoe En ik weet ook niet wat er met mijn tellerke aan de hand is. Toen ik over Einstein en zijn wereldberoemde formule E=mc² begon, had ik wel enige respons verwacht, maar toch niet in die mate. Van grote miserie heb ik toen ook zo'n Nedstat-geval geplaatst. De afwijkingen zijn aanzienlijk, maar toch op zijn minst gedeeltelijk te verklaren. Of hier andere duistere machten in het spel zijn, weet ik niet.

Gepost door: lord blotbilski | 18-02-05

Top 60 Ik zou anders een soort van overzichtje wel leuk vinden, kwestie van af en toe eens een paar 'nieuwe' blogjes te ontdekken.

Gepost door: lena | 18-02-05

De commentaren zijn gesloten.