17-02-05

I'll be damned !

Daarnet per toeval nog eens naar de main page van de skynet blog community gesurft en op de nieuwe 'top 60' rubriek geklikt en wat blijkt ? Ondanks een chronisch gebrek aan updates de laatste tijd, sta ik daar toch halfweg te bengelen zeker ? Ik sta zelfs net boven Librarian, godbetert

Welke conclusie moet ik daar nu aan verbinden ? Dat skynet blogs door de band genomen niet erg populair zijn zeker ? ;-) Bij de Standaard blog kennen ze alleszins alleen maar blogs met een ECHTE url (.be dus) of als het echt moet kan er nog wel een blogspotter vanaf.

Ja, ik weet het je moet je niet blindstaren op 'getallekes' en statistieken, er zijn al pagehit-hoeren genoeg in cyberspace. Maar toch, ik vraag me af hoe iedereen al googlend relatief vaak hier terecht komt.

20:25 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

stats dear insane,
Ik kan je de statistieken van www.statcounter.com aanraden, je kunt daar ook een gratis account aanmaken waar je per laatste 100 bezoekers veel details ziet, en bijvoorbeeld ook de zoektermen waarmee men (bijvoorbeeld vanuit Google ) bij je terecht komt. (Bij mij staat de teller er nu op alszijnde onzichtbaar, da's dus ook een optie)
groetjes,
ikke

Gepost door: Questra | 24-02-05

De commentaren zijn gesloten.