11-02-05

De gezondheidstoestand van de paus

Even een update over de gezondheidstoestand van de paus.

Vijf minuten geleden is de temperatuur van de paus met één vierde graadje gestegen. Dit is door de vertrouwensarts van de paus persoonlijk meegedeeld en volgens bronnen uit de onmiddelijke nabije verre omgeving zou een nieuwe ziekenhuisopname niet veraf zijn. De paus liet ook een klein scheetje maar dat wordt enkel als positief gezien want het betekent dat er toch nog iets werkt aan zijne Heiligheid.

Tenslotte nog even vermelden dat er in geval van een mogelijke hartstilstand een geheim wapen achter de hand wordt gehouden. Kardinaal Daneels die dezer dagen niet weg te slaan is uit de omgeving van de paus heeft een aangebroken verpakking met condooms bij en zal die ten gepaste tijden bovenhalen om de paus de schok van zijn leven te bezorgen en al doende het stilgevallen hart zonder enige twijfel terug in overdrive te schakelen.

Tot zo ver onze correspondent ter plaatse.

P.S. Kwatongen beweren dat de paus al dood is en dat de persoon die onlangs aan het raam verscheen een ex-Saddam dubbelganger is die zijn snor heeft afgeschoren en een nieuwe lucratieve bijverdienste uitoefent. Dit wordt door de pauselijke woordvoerder ten stelligste ontkend.

20:14 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.