06-11-04

Is het Vlaams Blok een racistische partij ?

Dinsdag krijgen we het antwoord op de vraag of het Vlaams Blok een racistische partij is. Mmmm, laat me denken, ... Vlaams Blok, ... racistisch,... denk, denk, denk....

Geen gemakkelijke vraag hoor. Denk...

Marie, die mij eens een Duvel, want anders wil dat nadenken niet lukken.

Denk...

Mmm, lekkere Duvel...

Intussen ergens in een studio in Vilvoorde city beantwoordt iemand dezelfde vraag

Ik ga het zeggen Walter : "Natuurlijk is het Vlaams Blok een racistische partij, wat zouden ze godverdomme anders zijn."

Meuh !

Dat is fout, draai maar aan het rad Eufrasie

En ja hoor, Eufrasie is bankroet maar we laten haar toch antwoorden. "Het Vlaams Blok is niet racistisch, ze zeggen enkel wat de mensen denken."

Proficiat Eufrasie, je wint een reis voor twee personen naar een warm vakantieland ! En we kijken in de enveloppe over welk land het gaat. En het is... Turkije !

Proficiat en tot ziens Eufrasie !

23:28 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

blub Ik heb eens Jurgen Verstrepen serieus gekloot door zijn naam aan te nemen in zijn forum, lol. Als hij commentaar geeft doet hij dit onder zijn eigen naam, maar dan onderstreept, lol. Ik kwam op het idee om binnen te komen als Jurqen, met een Q ja, Verstrepen, lol. Mens, ik schreef o.a. dat 'ik', Jurgen, enorm ontgoocheld was in Dewinter, omdat die me opgebeld had of ik niet wou de Hitlergroet te brengen aan de swastica, lmao. Gans da kot op stelten voor 2 dagen, lol, de aanhangers waren een beetje ontgoocheld in Jurgen, tot ze vernamen dat het ik was natuurlijk, lol.
Tot zover mijn bijdrage tot het verdraagzaam Vlaanderen, lol.

Gepost door: Fish | 07-11-04

goed mens Het mag ook eens officiëel gezegd worden. Fish, u bent een goed mens, een mens naar mijn hart als het ware ;-)

Gepost door: the insane | 07-11-04

De commentaren zijn gesloten.