01-03-04

Knal !

Het is hier opeens een stuk rustiger geworden. Waar zijn de dagelijkse updates, de spreuken van de dag en andere vervolgverhalen ? Een kort dipje of het begin van het einde ? Minder updaten en dan de blog langzaam laten doodbloeden, geen mens die het merkt...

Hoewel, stoppen moet je met veel bombarie doen, dat heeft het spektakel op de blog van Leentje ten overvloede bewezen. Met een knal de stop eruit trekken dus. "It's better to burn out, then to fade away", om het met de onsterfelijke woorden Neil Young te zeggen.

Om het afscheid extra luister bij te zetten hier nog een overzichtje van alle blogs van mijn hand. Sommigen gestopt in een premature fase, anderen die een iets langer leven beschoren waren. Bemerk hoe de blogs van langsomeer anarchister en baldadiger worden. Fasten your seatbelts, here we go :

http://funstuff.skynetblogs.be/
http://mijn-cavia-is-dood.skynetblogs.be/
http://klik-niet-hier.skynetblogs.be/
http://antibigbrother.skynetblogs.be/
http://strondvervelend.skynetblogs.be/
http://rot-op.skynetblogs.be/
http://god.skynetblogs.be/
http://haatblog.skynetblogs.be/

En last but not least ....

http://droevedichter.skynetblogs.be/

Ziezo, salut en de kost en c ya all in hell !

23:13 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Jammer ! Er is er maar éne waarvan ik niet zeker was maar de anderen daar kon je niet buiten, die droegren alle jouw stempel.

Als je besluit vast staat wil ik je enkel nog veel succes wensen maar ik zou toch zeggen om "niks" weg te werpen waar je later misschien nog op zou terug komen.

Bedankt voor de leuke momenten.

Gepost door: ms | 02-03-04

Oprotten! Dat was pas fun!

Gepost door: Maniak | 02-03-04

Good job!!!! Ook nog muchos groetjes van Roosje, Eddie, me, myself & I

Gepost door: Filip | 02-03-04

Thx @ ms : bedankt, ook omdat je al vanaf het begin meegelezen hebt. Ik zal in ieder geval je raad opvolgen en niets weg gooien.

@ Maniak : Ja, die "oprotten" blog was wel de max. Vooral de discussies met Marijke, de lieve schat :-) Helaas heb ik die noodgedwongen moeten stoppen. Ik liep tegen één of andere bug aan die skynet maar niet kon oplossen. Ik kon geen berichten aanpassen, niets in de kolommen links en rechts plaatsen en de layout aanpassen ging ook al niet.

@ Filip en consoorten. Bedankt voor de rechtse noot in mijn linkse oase. lol.

Gepost door: the insane | 03-03-04

he jij ook al ? het wordt rustig in blog-landje

Gepost door: leen | 05-03-04

rustig ? Rustig ? Als ik er de hoofdpagina op nakijk komen er toch ook elke dag weer 5 bij ;-)

Gepost door: the insane | 05-03-04

Wachten Wachten we enkel nog op een reactie van Rik Welke Rik ? De enige echte natuurlijk !

En dat hij er zich niet met één lijntje van afmaakt hè, dat moet hier minstens een dik epistel worden. Voor één keer zal ik niet zeuren over de taalfouten ;-)

Gepost door: the insane | 05-03-04

niet te geloven niet te geloven dat al die blogs van de hand van één en dezelfde persoon zijn! You and your alter ego's kunnen zonder enig probleem heel blogland bevolken blijkbaar :-)

Gepost door: Twinkeltje | 05-03-04

Ahzo Allé, ik word hier ook nog verwacht blijkbaar. Ja, ik moet het toegeven, ik vind het ook spijtig dat deze blog ten onder gaat. Waar kan ik nu nog de betweter uithangen? (Als iemand een idee heeft mag die persoon dat altijd posten hier.) Ik heb deze blog de laatste weken niet meer zo heel intens gevolgd, helaas bijna want ook nu waren er weer talloze fouten te bespeuren, vooral dan in die laatste discussie over het Blok waarin van beide kanten met valse argumenten werd gesmeten. Ja, het is nu te laat natuurlijk om daar nog over te beginnen, mijn gemoed springt er bijna van vol. Het wordt dan ook wat moeilijk voor mij nu om nog verder te schrijven, ik neem aan dat iedereen dat wel begrijpt, waarschijnlijk hadden jullie hetzelfde bij het schrijven van de laatste woorden op deze blog.

Vaarwel Insane, het ga je goed.

Gepost door: Rik | 05-03-04

when hell freezes over you know what? I'm very hard convinced that some virus infected soem bloggers here! there are way to much interesting karasses who think they haven't the words anymore to entertain the most eager to read wandering souls in blogland...
it's cumcummertime...and this is what I do with cumcummers...making mousse of it!
my Smurf-name is "Stewed in his own gravy" and that's what Im' doing with myself...so...fukk those cumcummers!
CMS

Gepost door: Comcommer Mousse Saucisse | 06-03-04

Adieu .... QED dat overdaad schaadt.
Ik moet er maar ééntje onderhouden en zelfs dat is dikwijls moeilijk wegens 1. weinig of geen inspiratie 2. geen zin 3. een combinatie van 1 en 2, 4. geen tijd 5. "waar ben ik eigenlijk mee bezig.

Ik zal alleszins de nieuwe blogs in het oog houden. CU

Gepost door: Johannes T. | 08-03-04

Dat soort vragen... Dat soort vragen heb ik me ook vaak gesteld. Vandaar dat ik er uiteindelijk ook de brui aan gegeven heb.

Het is ook zo'n inteelt bende om het wat onbeleefd te zeggen, want uiteindelijk wordt je voornamelijk gelezen door andere skynet bloggers.

En tenslotte werd ik ook zo moe van al die politieke discussies altijd. Voor je het weet, wordt je overspoeld door extreme commentaren en is je blog de pleisterplaats van een stelletje racistische, extremistische of xenofobe idioten.

Maar... het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus op een dag zal hier wel weer een nieuwe post verschijnen (als ik elke dag meer dan 100 bezoekers trek ondanks het feit dat ik gestopt ben of zo) ;-)

Gepost door: the insane | 24-04-04

Tragisch Tragisch vind ik dit. Vandaag ontdek ik dit blog, en het "Droeve Dichter" gedeelte,... Ik sta met mijn neus voor een gesloten deur.

Ik vind het blog prachtig, en oh zo jammer dat er niet meer volgen zal.

Adriaan

Gepost door: Adriaan | 05-05-04

bedankt voor je lieve comment op mijn blog!!

Gepost door: Twinkeltje | 12-05-04

Godess A Van de ene "goddelijkheid" tegen de andere: niet zo fijn om op mijn blogje zo'n oprecht, persoonlijk berichtje te plaatsen (waarvoor dank dus) en als ik hier kom binnenhuppelen zie ik een afscheidsrede. De spreuken van de dag vind ik trouwens super. Enne, ik heb heus heel veel respect hoor voor de steun van de man tijdens de arbeid van zijn vrouw. Macheloos toekijken hoe een geliefde pijn heeft is meer dan vervelend. Als je het kon overnemen zou je het misschien doen, maar in dit verhaal is de man de sidekick en de vrouw de held. Het gaat je goed, insane (in the membrane) Do come back.

Gepost door: Godess A. | 22-05-04

De commentaren zijn gesloten.