13-02-04

De vermoorde onschuld

Op bijgaande foto tonen de leden van het Vlaams Blok dat ze het niet eens zijn met de goedkeuring van een wet die het geven van een dotatie aan racistische partijen wil verbieden. De foto lokt bij mij volgende bedenkingen uit :


1. Mijnheer Annemans, leidt ons niet in bekoring.

2. Het Vlaams Blok beweert niet racistisch te zijn dezer dagen. Waarom zien ze het goedkeuren van deze wet dan als een strop om hun nek ? Als ze niet racistisch zijn hoeven ze toch niets te vrezen ? Dit lijkt me zo voor de hand liggend dat ik maar niet snap waarom Vlaams Blok kiezers dergelijke inconsequenties niet inzien.

3. Was er nog niet genoeg opgeblazen dramatiek te zien dan vandaag met de ondergang van De Gucht en het aftreden van Ducarme ?

4. Daar heb je ze weer "de slachtoffers" van de politiek.

18:05 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |

Commentaren

De regering ! Ze hebben precies " een blauwtje" opgelopen.

Gepost door: M&G | 13-02-04

Er zijn er wel meer Er zijn er wel meer die dezer dagen een blauwtje lopen ...

Gepost door: the insane | 13-02-04

racistisch Alles hangt natuurlijk af van wat men onder racisme verstaat. In België is het zo dat racisme momenteel gelijkgesteld wordt met "afkomstig van het Vlaams Blok" en dan heeft Annemans natuurlijk gelijk als hij dit aanvoelt als een strop om zijn nek.
Trouwens, het feit dat ons links gespuis er zo op uit is dat het Blok wordt monddood gemaakt, zegt voldoende over HUN opvatting over democratie.

Gepost door: grijzecel | 14-02-04

"racistisch" http://www.indymedia.nl/nl/2002/05/3901.shtml
Wie tijd heeft om eens iets objectiefs te lezen en niet altijd ligt te pikken op het vlaams blok. :-)

Gepost door: FILIP | 18-02-04

hasselt centrum, het leven zoals het is Toen ik terug van apoe(nachtwinkel) kwam, zag ik dat het weer druk was in een bepaalde club omgeven van belgen die zich turken of marrokanen noemen(begrijp er nix van, ze hebben toch een belgische identiteitskaart). Op de weg (1 rijbaan, voorbijsteken is onmogelijk, enkel met kit van night-rider mogelijk) stond een dikke nieuwe 5-serie BMW geladen met 4 welopgevoede en geduldige kerels. Achter hen wachtte een jong koppeltje die in een oud peugot'ke zaten, ze wachtte en wachtte; en na JAWEL 3 MINUTEN had dat arm kerelke pas het lef om op zijn toeterke te duwen, waarna hij direct bijna uit zijn auto werd gesleurd en voor stomme belg werd uitgemaakt.
Dit zijn elke week terugkomende gebeurtenissen!!!!
Ik kan er genoeg opnoemen en het worden er meer en meer!
Ik hoop dat ik ooit de kans krijg om bij diezelfde voor zijn wagen te staan, ik wil eens zien als hij ook drie minuten geduld heeft.
Als het voor de weg te vragen is, dan begrijp ik dat 100 pct volkomen, maar het is enkel en alleen voor te treiteren.
Als je dan nog niet INZIET waarom sommige mensen op het vlaams blok stemmen dan begrijp ik het niet!

Gepost door: FILIP | 18-02-04

Eerlijk gezegd... Eerlijk gezegd moet ik het Blok deze keer gelijk geven, deze wet werd heel duidelijk gestemd tégen het Blok. En in zo'n geval hangt het dikwijls af van de appreciatie van de rechter of er een veroordeling komt of niet.
En daarom ben ik ook tégen die wet, hoe kunnen de andere partijen blijven roepen dat ze democratisch zijn als ze het Blok zo uitschakelen. Allicht krijgen ze dan nog veel meer proteststemmen tegen de volgende verkiezingen. Dit is duidelijk niet de manier om te winnen van het Blok. Allicht zullen we alleen maar kunnen winnen door met het Blok in coalitie te gaan, hoe erg het ook klinkt. En ik heb de indruk dat alle partijen (afgezien van Groen? en zo) het daar ook wel over eens zijn geworden. Alleen nu nog die kamikaze-partij zoeken die dit wil doen. Wel ja, elk plan heeft zijn zwaktes.

Gepost door: Rik | 19-02-04

ze..... ze moesten gewoon weer effe opvallen meer was het niet. Die regering toch ze deugen allemaal voor geen haar.

Gepost door: weefsnitje | 19-02-04

vlaams blok !! weg met die immigranten see ik heb respect voor ze als ze thuis blijven !!!

Gepost door: Jim | 20-02-04

Opvallend Het valt me toch op dat de voorstanders van het Blok nooit verder geraken dan wat domme opmerkingen (meestal zonder leestekens te gebruiken of een poging te ondernemen een degelijke zinsconstructie in mekaar te boksen).

Gepost door: the insane | 22-02-04

Slachtoffers Dat kan allemaal goed en wel zijn, dat deze wet een beetje ongezellig is voor het Blok, maar bijvoorbeeld toen er kiesdrempels gestemd werden verscheen Groen! toch ook niet met een strop rond hun nek in het parlement . Die Blokkers maken er hun specialiteit van om het slachtoffer uit te hangen.

Ik blijf erbij, de echte slachtoffers in dit land zijn de vele eerlijke migranten die geen kans krijgen op werk of een fatsoenlijke woning omdat ze nu eenmaal de verkeerde huidskleur hebben.

Maar ach, ik zal al maar stoppen met hier in de woestijn te prediken...

Gepost door: the insane | 22-02-04

wat een onzin! Wat een gemakkelijke aanval? De verkeerde huidskleur, alsof dat de reden is waarom dergelijke mensen geen werk zouden vinden, dikke bullshit!! Kijk gewoon naar de VRT; hoeveel journalisten hebben gn marrokaanse of turkse roots, hoeveel zijn er niet actief in de politiek. Als zij in staat zijn om gaan te studeren en werk te vinden, waarom kan de rest dat dan niet?
Slachtoffers, ik herhaal: BULLSHIT. Ze maken het zich gewoon gemakkelijk en kruipen in het welgekende slachtoffer patroon: "ze willen me niet omdat ik een andere kleur heb", "ze zijn rascistisch". Larie en apekool. Ik zal niet ontkennen dat sommige eerlijke mensen problemen hebben met werk te vinden, maar komaan, dat hebben de "authentieke" belgen ook. Mensen die dergelijke uitspraken doen als:"de echte slachtoffers in dit land zijn de vele eerlijke migranten die geen kans krijgen op werk of een fatsoenlijke woning omdat ze nu eenmaal de verkeerde huidskleur hebben" leven in hun eigen wereldje opgesloten in hun eigen ideëen met gn echte weet van hoe het er werkelijk aan toe gaat!
En je opmerking: "voorstanders van het blok maken enkel domme opmerkingen." Dat is veralgemenen en totaal niet correct. Omdat er iemand een foute en zeer platte uitspraak doet, dat heeft nts met het blok te maken, dit is gewoon iemand die een beetje dom is.

Gepost door: Filip | 23-02-04

De vraag is waarom Waarom is dit zo:
de echte slachtoffers in dit land zijn de vele eerlijke migranten die geen kans krijgen op werk of een fatsoenlijke woning omdat ze nu eenmaal de verkeerde huidskleur hebben.

Daarom:
Hebben ze te danken aan die vele oneerlijke migranten die alleen willen profiteren, geen kans willen of door hun opvoeding geen kans van thuis uit mee krijgen. Het moet allemaal in hun handen gegooid worden, wij allen moeten knokken voor een job = DUS OOK ZIJ
De meesten gaan niet langer naar school als ze moeten (als ze al zo lang gaan) of mogen gaan in geval van vrouwen en de islam, dus die kans krijgen ze al van thuis niet mee.

DOPPERS KWEEKEN KAN IEDEREEN, dit geld voor alle mensen trouwens.

BEN TRAUWENS NOOIT RACIST GEWEEST, MAAR HEB ER 4 JAAR VOOR MIGRANTEN GEWERKT. ALS ER 10% VAN HUN NIET RACIST IS TEN OPZICHTE VAN ONS IS HET VEEL. ER WAREN ER ZEER TOFFE MENSEN TUSSEN, MAAR SPIJTIG GENOEG VEEL TE WEINIG.

Gepost door: IKKE | 23-02-04

RACISME IS BS VB1:
probeer als belg in een andere gemeente als diegeene waar je nu in woont een stukje grond (gemeente verkaveling) te kopen en de inwooners van die gemeente krijgen zowiezo voorrang. Heeft totaal niks te maken met die opgekopte huidskeur zeeeeeeeever te maken, en toch is dat eigenlijk discreminatie.

VB2:
Verhuis naar een andere povincie, en daar gaan we weer. Spreek een iets ander dialect of hou er een iets andere gewoontes op na dan de buurtbewoners en er overkomt je net hetzelfde dan die zogenoemde huidskeur zever!

VB3:
Ga op den hollander wonen en ze zeggen ook stomme belg.

VB4:
Heb zelf geen diploma's maar heb een goede job maar word niet betaald als anderen. Als ik nu een andere huidskleur had kon ik hun beschuldigen voor racist, NU heb ik NIETS in de pap te brokken!

Moraal van het verhaal: als je verhuist , van een ander land komt of andere huidskeur hebt of niet. AANPASSEN OF NIET KOMEN ZEVEREN!
DIT GELD VOOR IEDEREEN, ZOU NIET INZIEN WAAROM DAT VOOR HUN NIET GELD!

Gepost door: Jo zonder banjo | 23-02-04

Het is niet om iets te zeggen maar "geldt" is met dt

Gepost door: the insane | 23-02-04

Negeren Nou nou, de argumenten waar we niks op weten te zeggen worden dus gewoon genegeerd ?

"Toen er kiesdrempels gestemd werden verscheen Groen! toch ook niet met een strop rond hun nek in het parlement . Die Blokkers maken er hun specialiteit van om het slachtoffer uit te hangen. "

Gepost door: the insane | 23-02-04

de "argumenten" Het slachtoffer uit te hangen??? Ken jij überhaubt de inhoud van die wet wel? Deze wet symboliseerd alweer eens de onmacht van de schrikschijters. Ze proberen op 101 manieren het blok DE STROP OM TE DOEN. Elke zondag kijk ik naar de zevende dag, wie is er opvallend altijd minder aanwezig???? Het vlaams blok. Waarom? Omdat ze waarschijnlijk beïnvloed worden door ... die gewoon schrik hebben van een filip de winter of een frank van hecke. Is dat eerlijk??? Is dat geen discriminatie??? Jij hebt helemaal geen punt van argumenten van kiesdrempels. Als nog geen 3 of 4 procent van de ganse vlaamse bevolking op je stemt; dan moet je daar je lessen uit trekken en dan heb je niets te vertellen plus dan lijkt die vijf procent niet meer dan normaal. Op school moet je ook vijf op tien halen om te slagen. Dat links 3de rang partij'tje haalt nog geen 0,5 op 10. Ze hebben al zoveel jaren de kans gehad om te groeien maar zien menige verkiezingen zwarte sneeuw, toeval? Ik dacht het niet! I.p.v. te kakken op het blok zouden jullie beter gewoon eens rustig luisteren wat ze te vertellen hebben en hen uitschakelen op een slimme kalme en gn angstige manier!!! And that's the way the cookie crumbles! :-)

Gepost door: Filip | 24-02-04

Het is niet om iets te zeggen Negeren? Ten eerste is het negers, en dat is eigenlijk een scheldwoord! Jij racist :-). Je moet zwarte zeggen.

Gepost door: Filip | 24-02-04

Beetje liggen z**** over schrijffouten Als je gelzen had wat er stond dan weet je ook dat ik geen diplomas heb, dus schrijffouten kunnen mij de boom in. Niet discremeneren omdat ik schrijffouten maak. Die ocharme mensen met een anderen huidskleur kunnen dat misschien ook niet zo goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: jo zonder banjo | 24-02-04

Ach Ja, ja, die arme Blokkers toch.

Gepost door: the insane | 24-02-04

Eerlijk "Als je gelzen had wat er stond ...."

Beste Jo zonder Banjo/Filip/ Ikke,

Ik geef het toe, ik had niet alles gelezen wat je geschreven had. Ik laat je wel weten als het zover is.

Gepost door: the insane | 24-02-04

De commentaren zijn gesloten.