05-02-04

Op een dag vind je de overtuiging van je leven...

- Papa, papa, heeft die mijnheer schrik van SARS ?
- Neen jongen, dat is Philip Dewinter en hij gaat het land redden van de ondergang.
- Wie zegt dat papa ?
- De mensen die voor hem kiezen, jongen.
- Is dat 'de meerderheid' papa ?
- Neen jongen, dat is een minderheid, maar ze roepen wel het hardst.

13:22 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

tenminste Dat is een persoon met een overtuiging(wel geen juiste volgens mij), hij is ongelofelijk toegewijd en durft heel ver te gaan om zijn doel te bereiken. Het zijn die mensen die het verschil maken, is het nu in slechte of goede zin. Andere mensen, de losers, de planten als het ware gebruiken de misstappen van deze mensen om zichzelf wat interessanter te maken. Zo van kijk wat ik van P. de Winter durf te zeggen, nu ben ik ook cool! Enkel interessant voor die meelopertjes, de uitvinders van positieve discriminatie.

Gepost door: FILIP | 05-02-04

Het doel heiligt de middelen ? "Dat is een persoon met een overtuiging (wel geen juiste volgens mij), hij is ongelofelijk toegewijd en durft heel ver te gaan om zijn doel te bereiken".

Hoewel je tussen je neus en je lippen door zijn overtuiging afkeurt, klinkt er toch veel bewondering door in deze zin. Dus jij vindt dat positief ? Nou, ik niet hoor. Hij zou beter zijn energie aanwenden om positieve dingen te doen. Pol Pot toonde ook heel veel doorzettingsvermogen, om maar eens een dwarsstraat te noemen.

"Enkel interessant voor die meelopertjes, de uitvinders van positieve discriminatie".

Dus omdat ik kritiek geef op Dewinter ben ik een meeloper ? Ik geef ook kritiek op Bush, ik heb in deze blog zelfs kritiek gegeven op Geert Lambert van Spirit, maakt me dat ook een meeloper ?

Wat die positieve discriminatie betreft, het zal je gelukkig prijzen dat ik zo mijn bedenkingen heb daarbij. Het zou al prachtig zijn als iedereen gelijke kansen kreeg.

"Andere mensen, de losers, de planten als het ware gebruiken de misstappen van deze mensen om zichzelf wat interessanter te maken. "
Kom zeg, dan kan ik jou daar net zo goed van beschuldigen door te reageren. Da's flauw en goedkoop. To the point graag.

Waarom voel je eigenlijk altijd de behoefte om Dewinter en consoorten te verdedigen ? Bovendien, het is humor hoor. Andere politici worden ook wel eens belachelijk gemaakt door allerlei commentaar bij hun foto's te plaatsen. Oh, is dit verschillend ? Tja, andere politici hielden zich in het verleden natuurlijk niet bezig met het in elkaar timmeren van mensen die een er een andere mening op nahouden.

Voor het Blok kan trouwens niet genoeg gewaarschuwd worden, met of zonder humor.

Gepost door: the insane | 05-02-04

kwestie van opvatting Natuurlijk heb ik daar bewondering voor. Iemand die een bank kan overvallen zonder gepakt te worden(zonder te moorden uiteraard), daar heb ik bewondering voor. Iemand die met je ah praten is en je portefeuille jat zonder dat je ook maar iets doorhebt, daar heb ik bewondering voor. Het is niet omdat iets Fout is dat je er daarom geen bewondering voor kan hebben, het is en blijft een talent goed of slecht. Saddam had ook een talent, daar heb ik uiteraard geen bewondering voor. Het is gewoon een kwestie van perceptie. Dat is mijn opvatting. Nu kan je voor mijn part een boek van enne meter dik schrijven, niks maar dan ook niks zal mijn denkwijze hier aan veranderen. Dus ik heb een goed idee; ik heb mijn opvatting jij de jouwe, niemand en iedereen heeft gelijk.

Gepost door: Filip | 05-02-04

Samengevat Samengevat : Bank overvallen, porfefeuille jatten,... is bewonderenswaardig, maar moorden niet dus.

Dat je het knap vindt dat iemand een portefuille KAN jatten, daar kan ik inkomen. Maar dat is zoiets als het knap vinden dat iemand binnen een bepaalde tijd zijn boeien kan los maken terwijl hij in een vat zit dat langzaam vol water loopt. Dat is enterainment. Wat jij vermeldt is diefstal. Stel dat iedereen zo dacht, dan leefden we hier in een soort van Wilde Westen en dan kon je elk moment al je geld kwijt zijn.

Ik kan wel bewondering hebben voor iemand die door hard werken rijk wordt en niet voor iemand die door stelen rijk wordt.

Gepost door: the insane | 05-02-04

Minderheid??????? Wanneer een partij bijna 20 % van de stemmen haalt, is dit volgens mij helemaal geen minderheid.

Gepost door: Rudy | 21-02-04

RE minderheid Euhm, ik ben geen rekenkundig meester maar 20% is dat geen minderheid. Ik weet, dit is een cliché zin maar 80% van de Vlamingen is niet te vinden voor het standpunt van het vlaams blok. Op deze site wordt er ook niet beweert dat de socialisten of christen democraten de meerderheid zijn. Gezamelijk vormen ze de meerderheid.
Misschien moeilijker, maar besef wel dat een volk, verdeeld als de onze, in een regering bijna volledig is vertegenwoordigd. Alleen groen, extreem rechts en links zijn niet vertegenwoordigd. Hoeveel % dat samen is weet ik niet. Ik ben immers geen rekenkundig meester maar dat heb ik al gezegd.
Als andere kleine opmerking: discriminatie is slecht. Of deze positief of negatief is. Ieder mens anders maar iedereen heeft het recht op gelijke kansen. Deze kansen mogen niet afhangen van geslacht of oorsprong. Trouwens als men niets doet kan men zeer toegewijd zijn. Welk verschil heeft De Winter reeds gemaakt? Btw De Winter gebruikt enkel maar de misstappen van anderen om zichzelf en zijn partij interessant te maken. Maar bewonder wie je wilt. Ik kan enkel respect opbrengen voor mensen die het geven. Dat geld voor alle ideologiën of politieke strekkingen.

Gepost door: Toontje | 27-08-04

De commentaren zijn gesloten.