31-01-04

Vervlogen herinneringen aan de zomer

Om in de deze droeve winterse dagen de sfeer er een beetje in te houden is The Insane op zoek gegaan naar de kaartjes die hij ontving van vrienden en kennissen tijdens die ongelofelijke, schitterende zomer van 2003.

23:08 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

29-01-04

Spreuk van de dag

Nogmaals daalde the insane diep af in de hellekrochten van zijn zieleleven en daar vond hij toch wel weer een spreuk zeker ! Een spreuk die deze intro waarschijnlijk niet verdient, maar soit.

Kunst is een vorm van zelfmedelijden.

21:14 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

28-01-04

Spreuk van de dag

Het leven is geweldig. Het is beroerd dat je iedere dag werken moet, maar verder is het geweldig.

Gerard Reve

16:04 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Een oude mop : Roodkapje en de Boze Wolf

Het schijnt dat the insane tegenwoordig veel te serieus is. Laten we dus maar eens een mop vertellen. Een oude mop weliswaar, maar toen ik hem laatst vertelde werd er toch luidkeels gelachen.

Roodkapje is op weg naar haar grootmoeder die te bed ligt omwille van één of andere vervelende ziekte (of het nu de vogelpest is of kanker of iets anders wil ik hier even in het midden laten). Opeens ziet ze tussen de struiken de Boze Wolf zitten. Ze gaat naar de Boze Wolf toe en zegt "Boze Wolf, wat heb jij toch een grote oren". De Boze Wolf schrikt op en gaat er als een speer vandoor.

Roodkapje vervolgt de weg naar haar zieke tante (ja, ja, haar bomma, haar tante whatever) en wanneer ze halfweg is ziet ze wederom de Boze Wolf tussen de struiken. Opnieuw gaat ze naar hem toe (onder dat rode kapje zit waarschijnlijk een flinke bos blond haar) en ze zegt "Boze Wolf, wat heb je toch een grote mond". Haar woorden zijn nog niet koud of de Boze Wolf gaat er wederom als een speer vandoor.

Nadat ze de koekjes voor haar moeder heeft opgepeuzeld (het doel van de reis is niet zo belangrijk in deze mop laat dat duidelijk zijn, of zoals de Duitsers het zo mooi zeggen "Der Weg is das Ziel". Totaal naast de kwestie en helemaal niet op zijn plaats in het midden van een mop, maar wel erg erudiet en daarom doen we het toch ? Zoek nu naar het begin van de zin en sla het stuk tussen haakjes over want anders kan u geheid niet meer volgen. Mooi woord trouwens, geheid, maar dit nog meer terzijde), vervolgt Roodkapje haar weg en net voor ze bij het schoonheidssalon aankomt ziet ze de Boze Wolf ten derde male verscholen in de struiken. Omdat ons Roodkapje van het hardnekkige type is, gaat ze nogmaals de Boze Wolf lastigvallen. "Boze Wolf", zegt ze, "waarom heb je zo'n kleine oogjes". Waarop de Boze Wolf antwoordt : "Is het nu bijna gedaan ja ? Ik ben aan 't schijten !".

11:33 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

To invade or not to invade ....

Bush en Blair zijn naar Irak gegaan omdat er massavernietigingswapens waren. Die zijn er dus niet, dat dat zegt nu ook David Kay, die sedert mei met 1.400 wapeninspecteurs in opdracht van de Amerikaanse regering Irak uitkamt.

Sinds de wapeninspecties in 19990 gestart zijn, werden er in Irak geen massavernietigingswapens meer aangemaakt, dus dat beleid werkte wel degelijk.

Er zijn dus twee conclusies mogelijk :

1. De inlichtingendiensten gaven foute info. In dat geval beginnen de VS een oorlog op basis van foute info. Dat is niet zo fris want dan kunnen ze straks net zo goed aan onze deur staan.

2. Bush en Blair hebben de info verdraaid of de bronnen die het gevaar relativeerden genegeerd. In dat geval kiest de president van de VS zo'n beetje naar eigen goeddunken uit welke landen hij preventief aanvalt in het belang van de VS. Ook dit is niet bepaald in overeenstemming met de internationale regels. Want, zo zeggen straks mischien andere landen, als de VS dat mag, dan mogen wij dat ook.

Neen, de wereld is er niet veiliger op geworden sinds de oorlog die gevoerd werd tegen Irak. Integendeel.

11:00 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

27-01-04

Spreuk van de dag (met dank aan Librarian)

Lezend op de blog van Librarian, bedacht ik dat hij toch wel een ongelofelijk erudiet mens is.

In een helder moment bedacht the insane toen zijn spreuk van de dag :

"Erudiet of niet, geef mij maar een friet !"

13:14 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-01-04

Spreuk van de dag

The insane heeft zijn hersens in gang gestoken en kwam vervolgens de volgende conclusie :

Inzicht komt pas als je niet meer nadenkt.

11:20 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

22-01-04

Gezeur over hoofddoeken (2)

Terug over naar de orde van de dag.

Hoofddoeken dus. In Frankrijk hebben ze niet echt diep nagedacht over die hoofddoeken. Een beetje blind staren op de moslimgemeenschap, weet u wel. "Gewoon verbieden die zooi in de scholen, het zal ze leren, die moslims met hun rare geloofje" of iets dergelijks moeten een paar franse rakkers met macht gedacht hebben.

Blijkt dat er een paar bevolkingsgroepen feestelijk over het hoofd gezien werden in de algehele ijver die de wetgevende macht plots aan de dag legde voor iets wat ook hier volgens mij een ongelofelijk non-issue is waarover men beter gezwegen had omdat de enige partij die ervan profiteert zoals gewoonlijk het blok is alhoewel de heer Dewael waarschijnlijk iets anders in gedachten had (na het voorlezen van deze zin nu even diep ademhalen).

En de vergeten bevolkingsgroep is...

...de sikhs. Ze mogen hun prijs afhalen aan de receptie.

Volgens religieus voorschrift mogen sikhs hun haar, symbool van de natuur, niet knippen en moeten zij het beschermen. Op de middelbare school is het haar al zo lang, dat een bedekking onontbeerlijk wordt. De sikhs vormen een onverwachte complicatie. In het debat over de religieuze tekens zijn zij 'vergeten'.

Over de tulband van sikh-mannen en -jongens, die nog ,,besproken'' wordt, zei de minister dat deze hoofdbedekking toegestaan blijft op voorwaarde dat zij ,,bescheiden'' is. Hij zei de sikhs te hebben aangeraden hun haar in ,,een onzichtbaar net'' te vangen.

Whoehahaha. Tulbanden mogen maar niet als ze opzichtig zijn. Als er nu eens iets opzichtig is, dan is het wel een sikh met een tulband. Een beetje vreemd ook maar ook best wel cool. Laat die sikhs toch met hun tulband rondlopen man, wat dondert het toch ? Een doorzichtig netje, laat me niet lachen, waar zijn we in godsnaam mee bezig

En nog is het niet gedaan :

Omdat ook een zeer kleine groep Syrische christenen niet langer haar ,,grote'' kruisen zal mogen dragen, zei één parlementslid: ,,We gaan slecht om met het enige echte probleem: dat van de relatie tussen Frankrijk en de islam.''

Toch nog iemand die een kat een kat noemt.

Bron : De Standaard

21:59 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Boel in blogland (4) : Ontmaskerd !

Zoals gezegd in het vorige bericht geloofde ik niets van heel die Vlaams Blok blog toestand. Daarom heb ik vanavond een mail gestuurd naar deze vrolijke blogger (een tweede poging in feite, op de eerste reageerde hij niet, dus ik heb vanaf een ander adres opnieuw geprobeerd maar de toon van de mail grondig veranderd). Dit was het resultaat (ik heb mijn e-mail adres gewist):

Beste,

Ik ben blij om dat te horen. Helaas zijn er nog veel van die linksen die niet weten wat er in de echte wereld gebeurd.
ICQ heb ik helaas niet, via msn gaat wel op dit adres (vbblog@hotmail.com) ik zal vanavond tussen nu en 11uur online zijn.

Met vriendelijke groeten,

VB4EVER

FORZA VLAAMS BLOK

>From:
>To: VBBLOG@hotmail.com
>Subject: Vraag in verband met de Vlaams Blok blog
>Date: Thu, 22 Jan 2004 19:55:38 +0100
>
>Beste Vlaams Blok blogger,
>
>Ik ben zeer geboeid door je schrijfstijl en de onthullingen in je blog
>over de media versus het vlaams blok bij skynet.
>
>Graag had ik eens afgesproken via icq of een andere chat client.
>
>Is dat mogelijk ? Ik denk dat we een boeiend gesprek kunnen voeren
>tussen gelijkgezinden,
>
>Een medestander.
>
>P.S. Als je mij je icq nummer doorspeelt neem ik wel contact met je op.

Het 'gesprek' heeft een half uur geduurd waarbij ik aanvankelijk de sympathisant uithing en vervolgens mezelf meer en meer blootgaf als een werkelijk zeer extreem-rechts individu met racistische en misschien zelfs een moorddadige achtergrond. Allemaal heel indirect want als je zegt "ik ben een moordenaar, dan gelooft niemand je natuurlijk".

Het duurde een half uurtje om dit stadium te bereiken en uiteindelijk werd het hem te veel en plots zei hij dat het een grap was geweest en dat hij met mij niets te maken wilde hebben. "Yes !" riep ergens te lande iemand achter zijn pc'tje. :-)

Toen was het mijn beurt om onthullingen te doen. Dat hij nog niet moest weglopen want dat ik gewoon een links blogger was zoals al de anderen *grijns*. Het duurde zelfs even om hem te overtuigen waardoor de nek van the insane nog wat meer zwol over zijn 'prestatie' om zich voor te doen als geschifte blokker.

Hij was zo fair om ook daarna bij zijn verhaal te blijven maar zijn ware identiteit wilde hij niet onthullen. Hij vertelde ook nog dat hij het 'experiment' eigenlijk al een beetje beu was en niet van plan was nog veel aan de blog te doen.

Ik ben benieuwd of hij mijn verhaal op zijn blog wil bevestigen...

20:53 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-01-04

Boel in Blogland (3)

Zoals iedereen wel heeft kunnen zien, stond ik de voorbije zaterdag niet op de markt in Hasselt om papieren vliegertjes te verkopen.

Daaruit mag u dan ook concluderen dat de site http://vlaamsblok.skynetblogs.be eersteklas boerenbedrog is, daar ben ik intussen volledig van overtuigd.

De persoon achter die blog is way too smart in vergelijking met de domheid die hij veinst (hebt u 'm ?)

Die zaak krijgt nog een staartje, zeg maar dat the insane het gezegd heeft.

20:39 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-01-04

Als de rook om je hoofd is verdwenen (2)

Eigenlijk vind ik dat de voorstellen van Rudy Demotte om het roken te beperken op openbare plaatsen niet ver genoeg gaan. Er moet gewoon een rookverbod komen op alle plaatsen waar er meerdere mensen samen zijn in een ruimte. Niet meer roken dus in café's, restaurants, op concerten, in bushokjes,... Wie wil roken moet dat maar thuis doen of buiten.

We zijn als niet-rokers nu lang genoeg vergast geweest door de rokers en het wordt tijd dat we eens voor onze rechten opkomen.Elke roker die rookt in het bijzijn van de andere mensen is in de grond van de zaak een egoïst die zijn verslavingetje belangrijker vindt dan de gezondheid van de mensen rondom hem.

Het zou trouwens beter zijn de prijs van een pakje sigaretten in heel Europa ineens te verdubbelen, dát zou veel rokers misschien wel eens doen nadenken.

11:45 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

16-01-04

Dood

Deze mijnheer is straks dood. Zijn naam is Ahmed Yassin en hij is de geestelijke leider van Hamas. Het zijn geen doetjes hoor, maar toch. Deze lachende mijnheer is straks dood (en met hem ook de mensen die op dat moment in zijn buurt zijn, want zo'n precisiebom is nog altijd niet zo precies als men wil doen uitschijnen). De Israëlische regering heeft dit in een officiële mededeling laten weten. Het is een vreemde wereld als regeringen zich bedienen van de methodes waartegen ze ten strijde trekken. Neen, 2004, het wordt geen al te vrolijk jaar.

16:52 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Prangende vraag

Intussen weet ik nog steeds niet waarom de kip de weg overstak. Er moet voor die vraag toch een logisch en rationeel antwoord bestaan. Iemand een idee ?

12:58 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

15-01-04

Als de rook om je hoofd is verdwenen

Eindelijk. Eindelijk wordt er eens werk gemaakt van een degelijk rookverbod en betere controle op het naleven van de huidige regels. Het gebeurt nog maar al te vaak dat je in een restaurant tijdens de maaltijd gestoord wordt door rokers (alle geleuter over hoffelijkheid ten spijt). Als er iets is dat mijn plezier in de maaltijd kan vergallen dan is het dat wel. Ik ben ook nog niet vergeten hoe ik een jaar of twee geleden ondanks herhaaldelijk aandringen door 'collega's' in mijn werkruimte dagelijks in de stinkende rook werd gezet. Het hele kantoor hing wel vol met affiches over hoffelijke rokers hoor, daar niet van. Zelfs met een enkele maanden oud kind bij je in een afgesloten ruimte wordt je niet ontzien. Niemand moet mij nog iets komen vertellen over hoffelijkheid. Wie dat wil mag zich voor mijn part te pletter roken totdat hij er morsdood bij neervalt, maar ik wens niet mee te roken.

Rudy Demotte, de minister van Volksgezondheid heeft onder andere de volgende maatregelen aangekondigd :
- kleurenfoto's van 'rokersziektes' op de pakjes (in Canada is bewezen dat dit een uitstekend afschrikwekkend effect heeft)
- strengere controlers in restaurants
- oprichting anti-tabaksfonds
- financiëel steunen ontwenningskuren

Er komt mogelijk ook een flinke prijsstijging (met 10 %) in plaats van de nu aangekondigde meer geleidelijke stijging omdat dit vooral jongeren afschrikt.

Ik stel voor dat de rokers zich nu boos maken.

21:23 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Gemeentelijk stemrecht voor allochtonen deel 89

Daar gaan we weer. We krijgen er bij de verkiezingen voor de gemeente potentiëel 120.000 kiezers bij en het land is te klein. Omdat het non-issue uit de belangstelling zou kunnen verdwijnen, heeft het Blok een comité opgericht (en een site http://stopvreemdelingenstemrecht.org/).

Om het intitiatief geloofwaardiger te maken hebben ze er Ward Beysen en een verdwaalde CD&V'er bij betrokken. Ongetwijfeld is de volgende stap het inlijven van beide heerschappen (inclusief het liberaal appel dat weliswaar voornamelijk bestaat uit vriend Ward zelf).

Dewinter juicht alvast dat het cordon sanitaire nu doorbroken is. Ik stel voor hem gelijk te geven, dan zijn we alweer van dat gezeur verlost, er is toch geen serieuze partij die met hen wil samenwerken.

20:36 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Boel in blogland (2)

De inhoud van vlaamsblok.skynetblogs.be is nu dermate hilarisch dat er maar twee conclusies mogelijk zijn. Ofwel zijn de gefrustreerde blokkers niet meer wat ze geweest zijn ofwel is hier iemand de zaak serieus aan het beduvelen.

Ik bedoel maar, zoveel domheid verenigen in één persoon zou strafbaar moeten zijn. Als dit een echte Blokker is, dan ga ik zaterdag op de markt in Hasselt papieren vliegertjes verkopen.

13:24 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

14-01-04

Boel in blogland/blokland

Terwijl ik even niet keek, begon één of andere onverlaat de blog vlaamsblok.skynetblogs.be (neen, dit is niet aanklikbaar). Het gaat hier duidelijk om één of andere gefrustreerde blokker, te oordelen naar het bedroevende niveau van zijn posts. Vreemd genoeg is hij dan weer niet te beroerd om de best wel goede tot zeer goede commentaren van andere bloggers te gebruiken in zijn posts. Helaas blijkt het niveau van die reacties voor hem dan weer te hoog gegrepen zodat er van een zinvolle discussie weinig sprake is en de site bij momenten eerder anti dan pro Vlaams Blok begint te lijken. Een waarschijnlijk onbedoeld maar wel zeer grappig effect.

De blog trekt een hoop volk (300 hits op 3 dagen en dat zonder blote borsten, doe het maar eens na) maar minstens zo interessant is het intitiatief van Librarian (wel aanklikbaar, hiernaast in mijn links sectie). Lees zeker ook de reacties bij Librarian die zowat stuk voor stuk interessanter zijn dan de hele vlaams blok blog samen.

Omdat the insane niet voor één gat te vangen is, ga ik die gast eens e-mailen op zijn hotmail adres. Eens zien hoever ik daarmee geraak. **grijns**

22:14 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Gezeur over hoofddoeken

"Als het regent in Parijs dan druppelt het in Brussel". Lang geleden dat een uitdrukking nog zo van toepassing was. Terwijl het in wezen geen mens interesseert, zijn een paar politieke onverlaten erin geslaagd dit toch maar weer hoog op de agenda te plaatsen.

Waarom dragen die allochtone meisjes een hoofddoek ? Ik kan me de volgende redenen voorstellen.
1) Omdat hun geloof dit voorschrijft en omdat ze dat zelf willen
2) Omdat ze moeten van hun familie
3) Omdat ze in hun pubertijd zitten en ze dit beschouwen als contesterend gedrag
4) Omdat het cool is
5) Omdat ze anders lastig gevallen worden

Deze redenen zijn conflicterend en je kan daar niet zomaar een wet voor gaan uitvaardigen als je het mij vraagt. Laat de mensen 'op het terrein' dit zelf beslissen. De leerkrachten en de directie van een school bijvoorbeeld moeten maar beslissen hoe ze dit aanpakken. Met wat tact en gezond verstand kom je in de praktijk al heel ver. Anderzijds moeten de meisjes die ertoe gedwongen worden ook de kans krijgen om zelf een keuze te maken natuurlijk, maar dat is al een veel moeilijkere kwestie Of je dit met een wet zomaar even 'oplost' ? Tenslotte is het zonder twijfel onaanvaardbaar dat moslimvrouwen zich verplicht voelen een doek te dragen uit angst voor groepjes moslimjongeren die hen lastigvallen. En daar kan de overheid WEL optreden, maar door te handelen (en dat 'handelen' mag best wat breder opgevat worden dan alleen maar repressie) en niet door een wetje uit te vaardigen (wetten uitvaardigen is een makkie, zorgen dat ze worden nageleefd is een andere kwestie).

In België zijn er 250.000 moslims waarvan de helft praktiserend. 't Zit hier dus echt niet vol met fundamentalisten hè. Ik bedoel maar, de helft beoefent zijn geloof nog niet eens. Trouwens, vraag eens aan "een gewone mens op de straat" hoeveel moslims er zijn in België (of hoeveel allochtonen) ? Je krijgt overschattingen waarvan je achterover slaat. Wat me wel blauw ergert is dat er tussen die 250.000 een paar groepjes jonge gasten zitten die het imago van de rest ernstig schade toebrengt door hetzij vrouwen lastig te vallen en uit te schelden, hetzij door in een dure BMW rond te scheuren die ze op een normale manier onmogelijk konden betalen. En dat zien de mensen. Kortom, zoals gewoonlijk draait het allemaal om perceptie.

12:14 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

12-01-04

Vreemdelingen : “Als we wat meer met onszelf en elkaar zouden lachen, dan zouden er al veel problemen opgelost zijn.''

Zowat een jaar geleden las ik in de standaard een artikel van Tom Naegels, die zich naar aanleiding van de eindejaarsconference van Geert Hoste de vraag stelde of dat nu mocht "lachen met allochtonen". Ik vond zijn analyse schitterend en heb (een stuk van) het artikel toen bewaard. Nog steeds actueel, als je het mij vraagt :

“Als we wat meer met onszelf en elkaar zouden lachen, dan zouden er al veel problemen opgelost zijn.''

Maar dat is nu net het punt! We lachen niet met onszelf en met elkaar! Wij lachen met hen. En soms lachen wij met onszelf. En soms doen wij alsof wij hen zijn, die met ons lachen. Of zij lachen of niet, en met wie, dat weten we niet. Ze doen gewoon niet mee met de integratiebevorderende lolbroekerij. In alle … gevallen gaat het om blanke westerlingen, die in de plaats van de allochtonen beslissen dat zij met zichzelf moeten lachen, met welke moppen, en wie die moppen mag vertellen. Lach je niet mee, dan ben je een integristische zuurpruim. Geef toe, het is een merkwaardige vorm van opgelegde zelfspot.

Vroeger, in de tijd van de political correctness, hadden migranten geen rechten, maar ze werden ook niet uitgelachen. Nu, in de tijd van het vrije debat zonder vooroordelen, hebben ze nog steeds geen rechten, maar worden ze door iedereen uitgelachen. Een hele verbetering.

Als een samenleving door racisme aangetast is, dan heeft dat een pak kwalijke gevolgen. Voor de migranten betekent het dat ze geen degelijk onderwijs, geen degelijk werk en geen degelijke huisvesting vinden. Bij ons, de autochtonen, zorgt het voor een zekere gêne, een terughoudendheid om bepaalde grappen te vertellen of bepaalde onderwerpen aan te snijden. Van dat laatste zijn we ons in een recordtempo aan het ontdoen. Van het eerste maken we vreemd genoeg iets minder werk. Dus verschijnen er nog steeds nauwelijks allochtonen op televisie. Dus vinden ze nog steeds geen school voor hun kinderen, geen baan op hun niveau, en geen huis in de buurt waar ze willen wonen. Maar wij, de Vlamingen, mogen alvast weer ongegeneerd lachen. Onze vrijheid van meningsuiting is hersteld. Een hele verbetering.

Tom Naegels

11:14 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

08-01-04

De ene middag is de andere niet...

0

15:37 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

07-01-04

Compliment

Een vrouw bekijkt haar naakte lichaam in de spiegel en zegt tegen haar man: " Ik ben dik en lelijk en voel me slecht, ik heb dringend een complimentje nodig !"

Waarop haar man antwoordt : " Je ogen zijn toch nog goed !"

13:37 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

06-01-04

Waarom de kip de weg overstak

Waarom stak de kip de weg over ?
 
Filip Dewinter : Om de job te pikken van een fatsoenlijke hardwerkende Vlaming

Freud : Het feit dat u denkt dat de kip de weg oversteekt duidt op een onderbewuste seksuele onzekerheid

Louis Tobback : Als de kip de weg oversteekt, dan ga ik ervoor liggen.

De Bijbel : En God daalde neer uit de hemel, en hij gebood de kip de weg over te steken. Zo geschiedde en eenieder jubelde van vreugde.

Siegfried Bracke : U beweert dus dat de kip de weg overstak ?  Neen ?  U beweert dus dat de kip de weg niet overstak ?  U bent precies niet erg zeker van wat u beweert.  Ah toch, u weet het wel ?  Waarom zegt u het dan niet ?  Mijnheer de politicus, dat lijkt me toch een staaltje van oude politieke cultuur.

Martin Luther King : Ik heb een droom.  Ik droom dat alle kippen, zwart en wit, tezamen de weg oversteken.  Ik heb een droom.

Willy Claes : De kip heeft nooit, nooit, ik herhaal NOOIT de weg overgestoken.

Grootvader : In mijn tijd vroegen we niet waarom de kip de weg overstak.  Er werd ons gezegd dat de kip de weg overstak en dat was voldoende voor ons.

Jean-Pierre Van Rossem : Voordat de kip aan de overkant is, plakt ze al onder het linker voorwiel van mijn Ferrari, bende kapitalistische kiekens !

Saddam Hoessein : Omdat het de moeder van alle kippen is

Jean-Luc Dehaene : We moeten het probleem van de kip niet oplossen voor het zich stelt.

Paul Jambers : (camera zwenkt naar de vuilnisbak)

Star Trek : One chicken to beam up

Gerolf Annemans : Wij hebben daar geen probleem mee.  De kip mag de weg oversteken.  Zo lang ze dat maar in haar eigen land doet.

Bill Gates : Dat probleem kan opgelost worden door een upgrade te doen naar Kip 2004

Bert Ancieux : Ik vind dat zo schandalig en verschrikkelijk erg voor die kip (begint te wenen)

Guy Verhofstadt : De burger wil niet meer dat de kip de weg oversteekt

Steve Stevaert : Voor iedereen een gratis kieken !

Leo Delcroix : Om aan mijn villa te werken

Herwig Van Hove : Ge moet iets gecompliceerd als een kieken niet aan een simpele mens zoals een boer geven

De paus : Bedankt voor de kiekens !

Mieke Vogels : We moeten alle kiekens dezelfde kans geven om de weg over te steken !

Bill Clinton : Ik erken dat ik fout gehandeld heb, maar het was geen kip, het was een wezen met pluimen dat eieren legt

CVP : Omdat kiekens belangrijk zijn

CD&V : Enerzijds is dat niet zo duidelijk en anderzijds zijn we er niet zo zeker van

Marc Dutroux : Omdat er aan de overkant een witte camionette stond

Alexandra Colen : De kip hoort de weg niet over te steken, de kip hoort thuis aan de haard om kuikentjes op te voeden.

John F. Kennedy : Ich bin ein Huhn !

Anke Vandermeersch : Ik denk dat ik de vraag niet zo goed begrijp

George Bush : Om de aandacht af te leiden van de massavernietigingswapens onder haar pluimen.

18:51 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

De sfeer in ons bedrijf...

0

15:49 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Spreuk van de dag

Mijn all time favourite :

Niets is zeker, en zelfs dat niet.

12:10 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

05-01-04

Geen nieuws van het westelijk front

Wat leert een mens bij van een avondje tv kijken. Dat er niet veel nieuws onder de zon is in 2004 bijvoorbeeld :

- Kim Clijsters wint
- Xavier Malisse is nog steeds temperamentvol (lees : een heefthoofd die zijn kalmte niet kan bewaren)
- In temptation island down under schiet er van de koppels na zes maanden niet veel meer over
- Hugo Coveliers de verloren zoon is weer terug in de armen gesloten (een blauw bos vol met witte linten)... maar hoe lang duurt het deze keer vooraleer hij weer eens voor zijn beurt spreekt ?
- De sociale zekerheid is nu al hét verkiezingsthema en de campagne is nog niet eens begonnen. Proficat Frank en Johan
- Jurassic Park II is een flutfilm, maar eigenlijk wist ik dat ook wel zonder te kijken

23:44 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |