31-12-03

Nieuwjaar, chinezen en het non-event van het jaar

OK, het nieuwe jaar komt er dus in snel tempo aan. Een dag als een ander wat mij betreft (behalve voor mijn cholesterol dan), ik ben zelfs gewoon gaan werken.

In een ver verleden werd ik altijd droevig en cynisch van oudjaar (met Kerstmis had ik daar minder last van, dan zat ik me vol te stouwen zoals iedereen), maar daar is intussen helemaal geen sprake meer van. Dus aan alle desperate mensen zou ik zeggen, hou de moed erin, ooit wordt het beter. En als het niet beter wordt, dan is het maar zo.

In afwachting van het meest idiote moment van het jaar (samen mee aftellen met de TV of radio - kan iemand me dat besparen aub) ben ik hier nu toch een ongelofelijk stuk aan het wegleuteren over het non-event van het jaar.

Morgen hoofdpunt in het journaal : de wereld viert nieuwjaar. Of niet, want die stomme Chinezen spelen het spel weer niet mee. En laat dat nu net 1/5de van de wereldbevolking zijn... Maar niet getreurd, nog even en de westerse beschaving dringt daar ook binnen. Nog een jaar of 10 en ze zijn volledig veramerikaniseerd. Ze kunnen dus alvast pompoenen beginnen kweken, er is geen ontsnappen aan.

Wat deed U op het laatste moment van het jaar ? Euh... tellen.

14:22 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

2004 ! ! ! Geen gemopper, geen gezeur, het nieuwe jaar staat voor de deur! Gelukkig 2004!!!
Bloggroetjes

Gepost door: Pliske | 01-01-04

* 2004 * A New Year greeting
to wish you nothing less..
than all the special things in life
that brings you happiness

Gepost door: viviane | 01-01-04

Laatste momenten van 2003 10 9 8 7 6 ....
Troost je, ook ik haat die fake-momenten. Gemaakt vrolijk doen, niet echt mijn favoriete bezigheid.
Anyway : een fantastisch 2004 !!!!
Dikke knuffel, Leen

Gepost door: Leentje | 02-01-04

Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij over een jaartje of 50 uit pure noodzaak allemaal gedwongen zullen zijn Chinees te leren, te eten met stokjes, en te luisteren naar het kattegejammer van een Chinese opera ...

Gepost door: Morgaine | 02-01-04

Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt... Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om rond middernacht in de fuifzaal naar de vestiaire te gaan, drankbonnetjes te kopen en drank te gaan halen. Op andere momenten was het er veel te druk maar om 12 uur zaten al die idioten af te tellen en een wedstrijd voor het idiootste springen te doen. Het geschikte moment voor wat administratief werk dus.

Gepost door: Rik | 02-01-04

2004 Heel veel blogplezier in 2004 !

Gepost door: M&G | 03-01-04

De commentaren zijn gesloten.