30-12-03

Een reus, een blauwe nog wel

Op politics.be gelezen :

Jong VLD schrijft:
De "Blauwe Reus" is een prijs die jaarlijks door Jong VLD wordt uitgereikt aan iemand die iets opmerkelijk gepresteerd heeft gedurende het voorbije jaar of zich in de politiek door zijn liberale principes heeft laten opmerken.

Jong VLD verkoos dit jaar Rik Daems tot "Blauwe Reus 2003". Volgens Jong VLD verdient Rik Daems deze titel van Blauwe Reus omdat hij het aandurft om taboes zoals sociale fraude en werkonwilligheid aan te kaarten

Ik wil de jong-VLD erop wijzen dat de woorden "liggend voor zijn villa" ontbreken aan hun tekst. Gelieve dit euvel dus even op te lossen.

Alvast vriendelijk bedankt.

21:16 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Liberaal Het gaat over liberale principes dus liggen voor een villa is zeker een pluspunt daar.
Maar afgezein van dat en afgezien van het feit dat ik Daems toch ook maar een ontzettende onnozelaar vond toen hij daar zo lag en op nog andere momenten ook toen hij overduidelijk liet blijken een nouveau-riche te zijn, vind ik het niet slecht dat de sociale fraude eens besproken wordt en zodoende een beetje uit de taboe-sfeer gehaald wordt. Dat os hoogstnodig nu de sociale uitgaven enorm zullen stijgen de komende jaren door oa de vergrijzing. Als er niks aan de sociale fraude gedaan wordt dan zal een groot deel van de sociale zekerheid allicht afgeschaft moeten worden over in de toekomst, en dat is nog veel minder sociaal dacht ik. Het ontbreekt enkel nog aan lef bij vooral de socialisten om dit thema aan te pakken. Het zou nochthans erg contradictorich zijn als de sociale zekerheid zal afbrokkelen door de schuld van de socialisten.

PS: Dat wil uiteraard niet zeggen dat fiscale fraude niet even hard moet worden aangepakt.

Gepost door: Rik | 31-12-03

liberaal (2) Rik, ge praat toch niet tegen uzelf, hé Daems

Gepost door: Karel | 03-01-04

De commentaren zijn gesloten.