18-12-03

Vreemd

Het is toch wel vreemd hè. De Twin Towers gaan tegen de vlakte en "Lord of the Rings, the Two Towers" komt in roulatie. Eén jaar later, een paar dagen voor "Return of the King" in de zalen komt, wordt Saddam Hussein gevonden in zijn ondergrondse schuilplaats.

Ik weet niet welke belangrijke gebeurtenis gepaard ging met "the Fellowship of the Ring", maar als je het mij vraagt wordt het hoog tijd voor een heruitgave in Special Edition van "Diep In De Put" door Jef Nys.

10:16 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

vreemd wat onze goede vriend Herman hardop dacht december 2002 Doch waar had ik het over? Over niets; behalve desnoods over de nietszeggende wedstrijd Beveren-Antwerp van vorige week, een match die we heel binnenkort alweer definitief vergeten zullen zijn, en als er iets is dat we ons er omtrent misschien toch zullen herinneren, dan zijn het een paar ordinaire incidenten naast het veld. Zo had je de spreekkoren van Antwerpsupporters die Abou Jahjah op de hak namen. Toevallig werd mij door een meisje, met wie ik vorige week een koffie ging drinken omdat het mokkel een zodanige bewonderaar van mij was dat ze prompt stapelverliefd op mij was geworden, gevraagd wat mijn mening was over die hele Abou Jahjah. 'Welnu, Véronique,' zei ik,'die hele Abou Jahjah is geen leuke jongen. Mocht hij in het Big Brother-huis zitten, ik had 'm allang weggestemd.'
Zoals men merkt hield ik me met dit antwoord enigszins op de vlakte. Ja, ik hoed me ervoor om over die klootzak van een Jahjah in het openbaar m'n echte mening vrij te geven. Veronderstel dat die mening wordt rondgestrooid en een aantal moslims ter ore komt ! Vergeet niet dat ikzelf in een met moslims dichtbevolkte buurt woon, en ik wil die knakkers zo lang mogelijk te vriend houden. Ik weet wel degelijk dat ze ooit de heerschappij zullen grijpen en dat dan geen enkele blanke meer veilig zal zijn, maar voor het zover is (en ik wijselijk met m'n geliefden naar de UNDERGROUND zal vluchten), wil ik geen olie op het vuur gooien. Met Véronique ben ik overigens niet verder geraakt dan koffie drinken. Haar achterwaarts in de poes naaien kwam er niet van omdat dit tegen haar geloof was. Altijd wat met die katholieke wijven.

Gepost door: Filip | 18-12-03

Afgezien Afgezien van het feit dat dit niets met mijn post te maken heeft, wat wil je hiermee bewijzen ? Dat katholieke wijven niet achterwaarts in de poes mogen genaaid worden (wat een misvatting is) ? Of dat Herman Brusselmans naar BigBrother kijkt ?

Om in de 'stijl' van de 'auteur' in kwestie zelf te repliceren : de gedachten van Herman kunen me aan mijn harige reet roesten.

Gepost door: the insane | 18-12-03

sterk ik heb een sterk vermoeden dat je niet houdt van de stijl van überherman?

Gepost door: Filip | 18-12-03

Simpel Den Herman is simpel. En zijn schrijfstijl ook. Eén keer is het lekker rebels, de tweede keer is het amusant, de tiende keer is het déjà vu en de 100.000 keer is het plain stupid. Zelfs die fase is Herman voorbij. Ik veronderstel dat het nu dus 'kunst' is.

Gepost door: the insane | 19-12-03

Katholieke wijven Ik ben ook een katholiek wijf en je moest eens weten... LOL.

Gepost door: Leentje | 19-12-03

De commentaren zijn gesloten.