10-12-03

Rik Daems, voormalig minister, knoeier eerste klas

Toen Rik Daems nog minister van overheidscatastrofes was, werd de verkoop van het Berlaymont gebouw aan de Europese gemeenschap goedgekeurd. De leveringsdatum die werd vooropgesteld was 31/12/2003

In de Standaard van 21/10/2002 staat hieromtrent te lezen : "Op het kabinet van de eerste minister verwijst men hier naar de bevoegde minister Rik Daems die zich sterk maakt dat het om een realistische datum gaat. Deskundigen daarentegen zijn van mening dat die leveringsdatum onmogelijk kan gehaald worden.".

Op dit moment ziet het er naar uit dat de vertraging van de oplevering (omdat er nog volop aan het gebouw gewerkt wordt) zowat negen maanden zal bedragen. Dat komt neer op een boete van 3 miljoen euro, te betalen door de Belgische Staat of met andere woorden door u en ik.

Ik stel voor Rik Daems hiervoor hoofdelijk aansprakelijk te stellen. Dan kan hij volgende keer in Dag Allemaal, liggend voor een kartonnen doos, commentaar geven op de sociale fraude.

12:39 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ach ja ... Voor die luttele paar miljoentjes meer of minder ...

De brand aan het viaduct van Audergem ontstond ook in de petanquezaal er onder. Die zaal is "MAAR" verzekerd voor twee miljoen. En de rest ? Ook jij en wij zenne.

Waarom heb ik mijn kinderen geleerd : potje breken is potje betalen ?

Ik had hen beter geleerd : potje breken of niet breken is alle potjes betalen.

Gepost door: ms | 10-12-03

De commentaren zijn gesloten.