09-12-03

Top 10 code bij de skynet blogs

Tegenwoordig kan je bij de skynet blogs een top 10 van van alles en nog wat opvragen. Maar die code voor verschillende van die top 10's zit toch maar zo-zo in mekaar als je het mij vraagt.

Ik had het al eerder in de mot en vandaag heb ik het speciaal gecheckt. Dankzij de vele commentaren op de foto hier beneden stond ik op één bij de top 10 van de meeste commentaren. Door het toevoegen van één nieuwe post val ik echter van het ene moment op het andere volledig uit die top 10 wat me nogal redelijk onlogisch lijkt. Blijkbaar wordt er gecheckt op het aantal commentaren in de twee laatste posts of zo in plaats van te checken op het aantal commentaren dat er die dag in het totaal gegeven werd op een blog (in principe op alle posts in de blog)

Nu is dat hele top 10 gedoe allemaal niet zo belangrijk natuurlijk, maar als je zo'n top 10 toont, dan moet het wel juist zijn. Want als die code niet deugt, dan kan net zo goed de helft van die pagina halve of complete nonsens zijn natuurlijk.

17:24 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Top 10 Van de eerste dag gezien dat bij bij verschillende van die top 10 iets niet snor zit, ik zit er niet mee in maar als ik een top 10 zou maken zou jij wel in de top 10 staan. Ben ik daar zeker van ? Eigenlijk niet zo erg ... Of toch ? Ik zou eens moeten tellen ... ;-)

Maar onder ons gezegd en gezwegen mijn waarde, moet ik zeggen dat het mijn tenzeerste verheugt dat mijn favoriete blogs NIET de meest populaire zijn.

Gepost door: ms | 09-12-03

TOP 10 Als je graag wil scoren (bedoel in de top 10 hé) bekijk dan 100 X dag je eigen blog en het tellertje zal mee draaien,zo eenvoudig werkt het.
Wel nog even enkele instellingn wijzigen (proxy afzetten) zo word je telkens als een nieuwe bezoeker gerekend.
Nu, los van deze top10=>DIT IS EEN LEUKE BLOG...
GAS GEVEN DUS MET JOU PEN!!!
groetjes M&G

Gepost door: M&G | 09-12-03

De commentaren zijn gesloten.