05-12-03

Geert Lambert langs de grote poort binnen in het parlement

Spiritist Geert Lambert zit sinds kort in het parlement en dat zullen we geweten hebben. Hij stelde onmiddellijk al een uitermate kritische vraag : waarom moet die mini-bar weg op de binnenlandse lijnen van de NMBS ?

"Gisteren bereikte mij die jammerlijke tijding - en ik ben een ervaringsdeskundige - dat de NMBS het contract over de minibar verbreekt. Het is een service die wegvalt en dat betreur ik, als dagelijkse gebruiker van de lijn Oostende-Brussel, ten zeerste."

Lambert wilde van geen wijken weten en wilde een antwoord van de regering ook al was Vande Lanotte, de verantwoordelijke minister ziek. Patrick Dewael was het haasje en kwam verklaren dat het verbreken van het contract met Sodexho een jaarlijkse besparing van 2 miljoen euro opleverde.

Nog was onze sympathieke dikkerd niet overtuigd. Volgens hem was deze dienst op bepaalde lijnen toch rendabel. Juist ja, ik kan me al voorstellen op welke lijn.

Goed zo beste Geert Lambert, ik stel voor dat u zich - na deze beuzelarijen - gaat bezig houden met serieuze zaken. Politiek is geen lachertje, laat u vooral niet misleiden door de aanwezigheid van clowns als Dedecker.

17:00 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dedecker Dedecker is een serieus mens die altijd met supermega intelligente voorstellen voor de dag komt die helaas en jawel onterecht van de tafel geveegd worden!

Gepost door: jacky | 05-12-03

Dedecker Dedecker was een verdomd goed judo-coach en dat was hij beter gebleven.

Gepost door: the insane | 05-12-03

Hier ook Politiek is vaak wel een lachertje.

Gepost door: Renesmurf | 05-12-03

MAAR!!! Ik vind de mini-bar in de trein wel een belangrijk onderwerp! Ik vind het sujet belangrijker dan die verre oorlog waar mensen wonen die helemaal geen alcohol mogen drinken, laat staan op de trein, zo die al zou rijden! Wie was die man ook weer, dat ik op hem stem de volgende keer?
Geert Lambert?
Okiedo.
GDB le mal aimé

Gepost door: GDB | 06-12-03

De commentaren zijn gesloten.