15-11-03

Een vos verliest wel zijn haren,...

Gisteren in de senaat kwamen tijdens de Thailand-kwestie (het tijd rekken van de VLD om de commissievergadering van het migrantenstemrecht te boycotten) de vliegende Maki-apen ter sprake.

Vlaams-Blokvoorzitter Frank Vanhecke stelde de vraag of die ook niet in Borgerhout voorkwamen.

Net het soort fijnzinnige opmerkingen dat we van een democratisch oppositielid verwachten natuurlijk. Ja ja, het Vlaams Blok is er de scherpe kantjes duidelijk aan het afvijlen om zo acceptabel te worden als coalitiepartner. Dream on boys, dream on...

14:49 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

wat 'n schandelijke vertoning In plaats van een goed beleid te voeren filibusteren die politici erop los. En dan maar klagen over het negatief imago van de politiek. Bovendien is dit een aanfluiting van democratie. De minderheid hoort zich neer te leggen bij een meerderheidsbeslissing en geen ridicule trucs uit hun mouw te schudden om toch maar hun zin te krijgen. Ach, uiteindelijk zal het wel weer uidraaien op een soort package deal ... compensatie dus. Ik verwens het Blok, maar ik snap dat mensen die politiek niet van nabij volgen walgen van die beelden, bv. De Decker als giecheltrut, en zo een makkelijke prooi voor het Blok als protestpartij worden. Meneer Insane, wanneer stap jij eigenlijk in de politiek ? De naam heb je al ;-)

Gepost door: JaNuaR | 15-11-03

Voer voor de antipolitiek Ik denk dat de politici het ook wel een beetje beseffen, dat ze over de schreef zijn gegaan. Maar ja, het kwaad is alweer geschied. SP.a en VLD hebben allebei boter op het hoofd in deze kwestie. De SP.a omdat ze het er op het onredelijke af zo vlug wilden doordrukken (en dan vooral de voorzitter van de commissie die van SP.a signatuur is en het allemaal bijzonder onhandig aangepakt heeft) en de VLD (voornamelijk de gefrustreerden Dedecker en Coveliers) die er een bijzonder kinderachtig spelletje van maakte.

Ik stap niet in de politiek, want dan kan ik er niet meer zo doeltreffend tegenaan schoppen :-)

"Filibusteren", ongetwijfeld het woord van het jaar

Gepost door: the insane | 15-11-03

Hoez ... Zozo In Antwerpen is er een Zoo.... Daar leert men apenstreken.....
Daar zitten ook maki-dinges.... Als je die twee combineert kom
je zeker in de Senaat.....
Zo blijkt : soort zoekt soort

Gepost door: Lambikske | 16-11-03

Filibusteren Dat filibusteren het woord van het jaar zou worden zeiden ze ook al toen het Blok enkele jaren geleden 1302 amendementen indiende om de staatshervorming te vertragen, Insane. En laten we wel wezen, een woord van het jaar is geen woord van het jaar als het meerdere malen het woord van het jaar is. Zo gaat er namelijk te veel glans of van de titel "woord van het jaar".

Gepost door: Rik | 16-11-03

Gelijk Rik, je hebt ongetwijfeld gelijk, maar toch, "ge zijt aan 't zagen".

Gepost door: the insane | 17-11-03

De commentaren zijn gesloten.