10-11-03

Halve finales van de Masters 2003

Tijdens zo'n tennisavond schiet mijn liefste af en toe wel eens in de lach omwille van het onnozele commentaar van "the insane".

- Over Capriati in het begin van de partij : man wat is die dik !
- Over Capriati in de derde set : ik geef geen cent meer voor de kansen van die strompelende homp vlees aan de overkant van het net
- Nadat Henin een keiharde passeerslag slaat en de camera haar volgt, zegt de commentator "daar was niks tegen te beginnen" : (ostentatief kijkend naar Henin) Neen, dat wordt operatief ingrijpen.
- Over Mauresmo : Wie is die vent ?
- Opnieuw over Mauresmo : Die heeft toch echt het postuur van een man hoor, controleert iemand dat wel ? Komaan zeg, zet 10 vrouwen op een rij met haar ertussen en vraag wie de transseksueel is. Iedereen duidt onmiddellijk Mauresmo aan.

10:42 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sexist Mag ik u er op wijzen dat uw humor even plat is als de voorkant van Henin? De voorkant van Henin is voor de duidelijkheid die kant waar haar petje naar toe wijst. Ik vind dat trouwens heel creatief gevonden van Henin om duidelijk te maken wat nu haar voor- en achterkant is. Dat vermijdt al meteen een heleboel flauwe grappen over het totaal ontbreken van tetten waar men normaalgezien de voorkant van een vrouw aan herkent.

Gepost door: Rik | 10-11-03

plat, platter, platst Mag ik er u op wijzen dat uw humor nog platter is dan een tennisbal waarop Henin duizend keer gesmasht heeft ?

En vrouwen hebben geen tetten, vrouwen hebben borsten !

Behalve Henin natuurlijk, die heeft geen tetten.

Gepost door: the insane | 04-12-03

De commentaren zijn gesloten.