08-11-03

Annemans met de dood bedreigd via weekblad Libelle !

Ik had me nog zo voorgenomen het onderwerp "Vlaams Blok" een tijdje links te laten liggen. Maar dit berichtje kon ik toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Gerolf Annemans werd namelijk bij monde van Koen Fillet in het kwaliteitsblad Libelle op een schandelijke manier met de dood bedreigd.

Het damesblad Libelle heeft de Vlaams Blok-politicus Gerolf Annemans met de dood bedreigd. Althans, dat vindt Annemans.

In het jongste nummer antwoordt Koen Fillet, bekend van het Radio 1-programma Jongens en wetenschap het volgende op de vraag ,,wat is de gemiste kans in je leven geweest?'' ,,Ik heb Annemans ooit op het perron zien staan in Berchem. Vlakbij de sporen. Ik heb me toen ingehouden.''

Volgens Annemans suggereert Fillet dat hij zich de volgende keer niet zou inhouden. Annemans ziet er een doodsbedreiging in en ,,een impliciete goedkeuring van en oproep tot het plegen van geweld''.

Zowel het blad als Fillet heeft hierdoor een strafklacht aan zijn broek, vanwege Annemans. Die diende eerder een gelijkaardige klacht in tegen Ahmed Azzuz, de AEL-woordvoerder die wat verhit raakte tijdens een debat.


Bron : naar aloude goede gewoonte "De Standaard"

14:10 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Huh?!?!? quote:
Ik had me nog zo voorgenomen het onderwerp "Vlaams Blok" een tijdje links te laten liggen.

Ben jij dan nog rechtser dan het Blok dat je hun zomaar links kunt laten liggen? Maw, ben je een wolf in schaapskleren die hier komt doen alsof hij tegen het Blok is, maar stiekem andere plannen koestert om ons te indoctrineren met ultra-rechtse ideologieën? Of ben je gewoon tegen het Blok omdat ze te soft zijn volgens u en concludeert iedereen daarom dat je links bent?

Ik vraag dan ook met aandrang je politieke oriëntatie bekend te maken om zodoende de bezoekser van deze website geen rad voor de ogen te draaien. Anders zullen er harde acties volgen!

Met voorlopig nog vriendelijke groeten,
Rik

Gepost door: Rik | 08-11-03

Links rechts, links rechts Ik ben zoals de N-VA. Een huis met vele kamers ;-)

Anders wel leuk die woordspeling, ik had 'm zelf niet in de gaten :-)

Gepost door: the insane | 08-11-03

Dat kan wel zijn Dat was een mooie vergelijking, in de N-VA lopen inderdaad nogal wat strekkingen rond, tot (ex-)communisten toe, met allemaal hetzelfde ideaal, een onafhankelijk Vlaanderen, de ene omdat de belastingen voor die arme zelfstandigen dan eindelijk naar omlaag kunnen, de andere om de welvaartsstaat betaalbaar te houden. U bedoelde dus allicht dat u zowel rechtse als linkse kenmerken vertoont. Ik vind dat hierdoor geen duidelijkheid is geschapen. Ben je wel een neo-nazi, maar toch wat bekommert om het milieu? Of ben je tegen canabis en tegen het verbieden van roken? Of nog iets anders?

Gepost door: Rik | 08-11-03

Neo nazist Ik ben een neo-nazistische links-liberale communist, maar mogelijk ga ik toch maar bij de CD&V.

Maw, het hangt van mijn stemming af. Trouwens, links en rechts bestaan niet meer.

Ik hou wel niet zo van extremen, want dat leidt tot polarisering en daar komt alleen maar boel van. Maar dat was zo ook al wel duidelijk zeker ?

Gepost door: the insane | 08-11-03

bestaan er nog echte belgen?

Gepost door: martino | 06-05-08

De commentaren zijn gesloten.