04-11-03

Boel bij het Blok

Kijk eens aan, kijk eens aan, mijn posts over het Vlaams Blok zijn nog niet koud, de poll is nog maar net aan het lopen, of het is al 'vollen bak' boel bij het Blok.

Ze hebben namelijk de coördinator van hun studiedienst Geert Van Cleemput buiten gezwierd (hij blijft wel bestuurslid) en die spaart zijn kritiek voor de top drie (Dewinter, Vanhecke en Annemans) niet. Vooral Philip Dewinter moet het ontgelden. Van Cleemput vindt dat Dewinter met zijn 'harde lijn' (de scherpe kantjes, weet u wel) het Vlaams Nationalisme schade berokkent. Hij vindt ook dat het Blok het 70-punten programma van Dewinter openlijk moet afzweren. En dat soort dingen zeg je niet ongestraft natuurlijk, want Dewinter is het goudhaantje van het Blok en erg verdraagzaam is hij niet echt, ook niet naar zijn partijgenoten toe.

Het charme-offensief van het Vlaams Blok om NVA'ers te doen overlopen zal bij deze ook wel een stille dood sterven, lijkt me zo.

14:30 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Treurmars van Chopin opgezet ... Er zijn partijen die een zo roemloze dood sterven dat er zelfs niet genoeg aanhangers meer zijn om het zaakske te ontbinden ...

Gepost door: ms | 04-11-03

Leefbaar Nederland Als dat met het Blok ook maar zo ging..........
Het Vlaams-nationalisme zou in ieder geval niet meer in zo'n kwaad daglicht gesteld worden als nu!

Gepost door: rik | 04-11-03

stranger in a strange land geen stemrecht voor vreemdelingen...ht blok heeft gelijk hé strik t gezien..ik vind niet dat "vreemdelingen" hier effe mogen stemmen...
alles hangt af van de definitie van vreemdelingen..ik ben het niet eens met de slogan van het blok, want zij beshouwen als vreemdeling iedereen die niet-belg is...ik beschouw als vreemdeling iedereen die zich niet aan de wetten en de cultuur van dit land houdt en hier maar toevallig verblijft zonder dat hij enige binding met osn land of onze cultuur voelt of heeft...
Ik ben dus misshcien wel voor stemPLICHT voor Belgen die een voldoende voeling met België en izjn cultuur hebben en min of meer deel uitmaken van onze maatschappij, het woord integratei nem ik ook niet in de mond want ook dat is een woord waarvan de betekenis verschilt...alleszins denk ik niet dat we mogen eisen dat niet-belgen zich assimileren...wat een uiterste van integratie zou zijn...
ik hoop dat ik duidelijk ben... I hate the Blok!!!!
cms

Gepost door: cms | 04-11-03

Ja maar... Het gaat ten eerste alleen over mensen die niet uit de EU komen en die hier al minstens 5jaar LEGAAL blijven (dus meestal al meer dan 5jaar) uiteindelijk gaat het zelfs maar over minder dan 100.000 mensen. Ik schat dat er zo'n 7 à 8 miljoen mensen stemplicht hebben in dit land dus grote invloeden gaat het al niet hebben. Het zou wel kunnen bijdragen tot een grotere betrokkenheid van de allochtonen bij onze samenleving, als ze kunnen gaan stemmen (en stemplicht zou nog betre helpen) gaan ze zich allicht ook wle een beetje informeren over hoe dat hier zit in de politiek. Niet dat daar alle inburgeringsproblemen mee opgelost zouden zijn natuurlijk. Trouwens ik denk soms zo dat als het over stemPLICHT zou gaan ipv stemRECHT, veel mensen het al een beter idee zouden vinden. Een beetje kortzichtig maar kom.

Gepost door: Rik | 04-11-03

Was ik nog vergeten Was ik nog vergeten te zeggen: Het is Philip Dewinter, niet Philippe Dewinter.
Voor de duidelijkheid nog een keer:
-Philip Dewinter is de oorspronkeleijke naam toen hij nog vrolijk pleegde rond te dartelen en zonder schroom revisionistische blaadjes verspreide.
Filip Dewinter werd het toen hij de politiek inging en ze als excuss voor hun fascistisch partijtje het Vlaam-nationalisme uitkozen en aldoende het Vlaams-nationalisme zwart maakten bij mensen die niet beter weten.
-Philippe Dewinter word in Wallonië nog al wel eens gebruikt omdat ze daar Filip nu eenmaal Philippe schrijven. Dit word ook wel eens gebruikt door de Vlaamse extreem linksen omdat ze denken dat Vlaam-nationalisme slecht is sinds het Vlaams Blok en ze zich dus zodoende menen af te moeten stoten tegen Vlaanderen. Die horen dus thuis in de categorie die niet beter weten.

Ik hoop dat iedereen hiermee weer een beetje meer op de hoogte is van hoe een naam diverse gedaantes kan aannemen.

Gepost door: Rik | 04-11-03

Mea culpa Rik,

Mea culpa, mea culpa, ik zal het aanpassen.

Gepost door: the insane | 05-11-03

What's in a name ? Straks wordt het nog Flip (van geflipte) Dewinter.

Stom maar ik kon het mij niet laten ...

Gepost door: ms | 05-11-03

Kebab Mmm, als ik kebab eet, word ik dan uit België geworpen? Mag ik dan naar het warme zuiden? Woewie, dat opent perspectieven!

Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 05-11-03

C-130 U wordt dan op de eerstvolgende C-130 gezet richting Turkije. Een echte Vlaming verdedigt zijn cultuur en eet frieten. We moeten het die allochtonen godverdomme ook niet te gemakkelijk maken om in te burgeren he. Dan gaan ze na een tijd misschien vanzelf weg!
Dixit een Vlaams Blok aanhanger met een IQ van rond de 20, maar daar kan hij ook niet aandoen.

Gepost door: Rik | 05-11-03

jong jong jong toch ---------Rik schreef--------------------------------------------------------
U wordt dan op de eerstvolgende C-130 gezet richting Turkije. Een echte Vlaming verdedigt zijn cultuur en eet frieten. We moeten het die allochtonen godverdomme ook niet te gemakkelijk maken om in te burgeren he. Dan gaan ze na een tijd misschien vanzelf weg!
Dixit een Vlaams Blok aanhanger met een IQ van rond de 20, maar daar kan hij ook niet aandoen.
---------------------------------------------------------------------------------
Jij zou de werelds slechtste politicus zijn allertijde, jij zou bush zelfs een poepje laten ruiken. Ik zou het je graag uitleggen maar ik denk dat het verloren moeite is om het je uit te leggen. Je bent zo zeker van je gelijk, met een hydraulische pomp van 500000 ton kan ik je oogkleppen niet één mm verbreden. Maar ieder mens is anders en ik heb nog altijd respect voor jouw mening. Onthou gewoon 1 ding en ik citeer een zeer wijze man:
niets is zeker en zelfs dat niet :-)

Gepost door: Jacky | 04-12-03

Filip is nooit lief voor eigen kritische partijgenoten Ben ook ooit eens uit de partij gezwierd om een kritisch standpunt tegenover het 70-punten-evangelie van ons Fluppe.
Had nl het lef het "stukje" geplaatst te hebben in een krant die gebeten is om veel te weten!

Maar toch een vraagje, waarom kan de zus(Reinilde)... van Geert Van Cleemput nu Penningmeester van een Vlaams Belang afdeling in West-Vlaanderen?
Toch een beetje dubbelzinnig...of is er meer ....aan de knikker?

Gepost door: yahimata | 22-06-05

De commentaren zijn gesloten.