20-10-03

Waarom Lei Clijsters een man naar mijn hart is

Uitspraken van Lei Clijsters tijdens een interview in Humo op 7 oktober 2003. Tenminste nog iemand die deze dolgedraaide wereld nog een beetje kan relativeren en gevoel voor humor heeft.

Ik verwacht dat Justine over drie weken op één staat. Mooi gedaan, denk ik dan. Maar ik weet nu al dat de pers fanatiek zal komen zoeken of er bij ons toch niet een zweempje van ontgoocheling is, en daar werk ik niet aan mee.

Er hebben 's nachts 300.000 mensen naar de finale gekeken en jij bent daar niet bij. Vreemd.
Waarom ? Tien miljoen andere Belgen zijn toch ook blijven liggen. Ik ben blij dat die 300.000 mensen zo meeleven, maar de zoveelste keer Henin-Clijsters gaat mij ook weleens tegenstaan. Ik vind de US Open ook wel fijn en belangrijk, maar ik kom er 's nachts mijn bed niet voor uit.

Justine heeft het in zich de komende twee à drie jaar nummer één van de wereld te zijn, dat meen ik.

Na Roland Garros en de US Open zeiden zogenaamde kenners dat Kim beter een psycholoog zou inschakelen. Waarom ? Omdat ze van de laatste vier westrijden tegen Henin er drie verloren heeft ? Komaan zeg ! Davenport heeft de laatste vijf duels van Kim verloren, maar die heeft ook geen psycholoog. Venus kan niet meer winnen van Serena, maar ze laat het niet aan haar hart komen.


Tot slot: Wie wordt Sportvrouw van het jaar ?
Kim heeft het beste seizoen uit haar carrière gespeeld, maar als Justine dit jaar niet wint, wint ze nooit. Wij gunnen het haar allemaal.

16:58 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.