06-10-03

Drieduizend

Wil de 3000ste bezoeker zich kenbaar maken ?

Naam, voornaam, geslacht, IQ, schedelomtrek en seksuele (of sexuele, sinds de spellingshervoming ben ik definitief het noorden kwijt) geaardheid volstaan.

Een korte inleiding tot de kernfusie mag maar hoeft niet.

18:47 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

scheisse sorry Insane..Ik ben de 2998ste...en dus kan ik je die classified informatiion over mij niet geven... ;-)

Gepost door: CMS | 06-10-03

3002 en ik ben 3002de, ik ben het dus ook niet geworden, wie o wie is het nu. Zal hij/zij zich bekend maken of niet?

Gepost door: rik | 06-10-03

Onbekende Blijkbaar heeft de onbekende persoon in kwestie het niet opportuun geacht zich kenbaar te maken.

Eigenlijk was het ook een persiflage omdat iedereen altijd zit te zeuren dat bezoeker xyz zich bekend moet maken, so, to be frankly my dear, I don't give a damn (zei, hij in tranen uitbarstend)

Gepost door: the insane | 06-10-03

eigenlijk eigenlijk was dit de eerste keer dat ik ergens ergens heb zien staan dat de zoveelste bezoeker zich kenbaar moest maken. En dan nu in een poging wat controverse te krijgen in deze blog: kort en krachtig:insane heeft LIMBURG ten SCHANDE gemaakt op deze blog.
wie schrijft dat hij wil weten wie de 3000de bezoeker is heeft ook de reggels van het spel aanvaard!!!!!!! en moet daarna niet zumpen dat het allemaal een grap is!!!!!

Gepost door: rik | 06-10-03

Artikel 2 van het ms wetboek, par. 7 : Kenbaarheid van het bezoekersaantal. Gezien het feit dat het mij normaal gezien geen moer interesseert de hoeveelste bezoeker ik ben -ik wil namelijk altijd de eerste zijn- was mij toch deze prangende noodkreet opgevallen en kan ik dus stellen dat ik hier mijn tijd heb verbeid als 2990ste bezoeker en dat de volgende keer de bezoekersindicater reeds méér dan 3000 doorgangsposities aangaf.

Het valt me zwaar te moeten zien dat onze maatschappij zodanig vervallen is dat er zelfs geen gehoor wordt gegeven aan deze kreet om hulp.

Kunnen we niet, naar Amerikaans model, een rondvraag organiseren om deze regering massaal naar huis te sturen, onder het motto "moeder heeft viskes gebakken en ze te vervangen door de cast van "Familie" of "Thuis". Dit om geen favoritisme ten toon te spreiden, zeker aangezien ik niet behoor tot de categorie van "thuiskenners" noch van "familiekenners".

Het doet mij leed dat mijn antwoord zo kortaf is, maar ik heb nog maar pas het eerste jaar "politieke spraakkunst" zonder veel gevolg achter de rug.

Gepost door: ms | 08-10-03

de enige echte 3100e bezoeker zegt: Eigenlijk is da wel een slimme zet hé, want als je vraagt wie de 3000e bezoeker zal zijn, dan ga je er de bezoekers die net te vroeg kwamen toe aanzetten nogmaals langs te komen, want wie wil er nu niet die enige echte 3000e bezoekers zijn ? Volgens mij is dit louter een truc om je bezoekersaantal op te krikken. Ik heb je door Mr Insane ;-) !

Gepost door: JaNuaR | 08-10-03

astemblief é mensen Jullie zitten dus al bijna aan de 5000ste bezoeker en toch zetten jullie dat de 3000ste bezoeker zich kenbaar moet maken. Zet dan toch ineens dat de 5000ste bezoeker zich kenbaar maakt.

Gepost door: Gastje-007 | 08-10-03

U vraagt, wij vragen Bij deze :
Wil de 5000ste bezoeker zich kenbaar maken ?

Gepost door: the insane | 08-10-03

De commentaren zijn gesloten.