02-10-03

Het is allemaal de schuld van Bert Anciaux

Ik begin tot het verontrustende vermoeden te komen dat de lezersbrieven van "het Belang van Limburg" een niet aflatende stroom verwarde onzin bevatten.

Neem nu deze brief van "R.M."

"Hopende dat het maar allemaal loos alarm is ,maar ik vrees voor het ergste !Maar is het niet logisch dat een autofabrikant zijn vertrouwen kwijt raakt in een land waar zulke onzinnige uitspraken worden gedaan als 30kmh op de wegen ?Ik zeg al bij voorbaat bedankt tegen de nieuwe lichting politiekers !Doe zo voort en wij zullen wel weten wat armoede is ,maar ja dit is dan weer in het voordeel van asielzoekers enz ,voelen die zich ook meer thuis hier !Het word tijd dat de burger zijn ogen opendoet en beseft dat we hard op weg zijn om i.p.v.vooruit te gaan hard achteruit te gaan ! men zou menen dat de regering tamelijk fel naar de islam lonkt want daar is ook meer afbraak dan opbouw !Ik vraag mij af waar dit alles naar toe leid,niks goeds vrees ik !"

Bron : Het Belang van Limburg

Natuurlijk, zo briljant eenvoudig is het toch, het is allemaal de schuld van Anciaux ! Als hij oppert dat we straks slechts 30 km/u mogen rijden in de bebouwde kom, zakken in heel Europa de autoverkopen (met terugwerkende kracht zelfs). Dat we daar niet eerder op gekomen zijn. Lynchen die hap, zou ik zeggen.

19:03 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tedoeme toch hé ! Met de vliegtuigen zit hij ook al te rotzooien !

Efkes mentale nota maken dat ik in mijn avondgebed niet mag vergeten te vragen of je geen levenslang abonnement op 't Belang kan krijgen ! :-)

Gepost door: ms | 02-10-03

De commentaren zijn gesloten.