02-10-03

Het houdt niet op, nog een lezersbrief

Die lezersbrieven van "Het Belang van Limburg" zijn werkelijk een onvolprezen bron van amusement.

Terwijl vandaag heel Limburg zich druk maakt over de herstrucuturering van Ford Genk en het lezersbrieven hierover regent, gaat dit straal voorbij aan Jo Grondelaers uit Dilsen-Stokkem die vreselijk verbolgen is over iets waar nauwelijks nog een hond interesse voor heeft (en daarbij een taaltje gebruikt waarvan je de haren te berge rijzen). Ik weet niet waarover het gaat, maar het zit hem blijkbaar heel hoog.

"BIG BROTHER
kort en krachtig:sadia heeft LIMBURG ten SCHANDE gemaakt op de tv.
wie zich inschrijft voor big brotter heeft ook de reggels van het spel aanvaard!!!!!!! en moet daarna niet zumpen daarover!!!!!"

Bron : nogmaals Het Belang van Limburg

Laat er nu niemand "zumpen" dat ik de spot drijf met de Limburgers, want dat is niet zo, ik drijf de spot met "Het Belangske" een krant die weliswaar iets meer niveau heeft dan "Het Laatste Nieuws" (wat niet echt een verdienste is), maar verder enkel bruikbaar is om er vis in te verpakken.

Met dank aan Rik om me op dit onvolprezen stukje proza te wijzen.

22:32 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hmz ..... dak just in de limburg moe wonen !!
spijtig genoeg zijn de laaggeschoolden nog heel hoog in aantal ...maar daar steek ik het ook niet op want ....'t is omdat het belang van limb ons provincieke dan ook nog graag zo weerspiegelt lijk de anderen ons willen zien ....dom, ongeschoold....

Gepost door: franca | 03-10-03

het belang van den limburgse laaggeschoolden is dat de hooggeschoolden na een zware werkdage zo groggy zijn dat ze tot niets meer in staat zin dan het lezen van dergelijke vermakelijke "lezersbrieven"...wanneer de geest niet meer tot echt rationele dingen in staat is, is dergelijke lectuur hoogst ontspannend en kan de hangen mondhoeken wer ietjes omhoog doen wijzen ;-))
Het laatste nieuws ligt soms bij mijn meme en pepe...'tblang van limburg enkel op de trein gezien...
enne The Insane, I'm really honoured to be a put in your LINKs of Honour....
vriendelijk jongen, ik? Lap, daar gaat mijn reputatie als emotieloze koele kille misantroop... :))))))))

Gepost door: CMS | 03-10-03

aanvaard Bij deze aanvaard ik Insanes dankbetuigingen aan mijn adres. Ik wil wel nog even meegeven dat ik het belangske zelf ook niet lees, maar dat ik altijd de lezersbrieven op hun website nakijk, vooral als ik eens slechte punten heb op mijn examens, dan krijg ik altijd zo'n gevoel van: ach kom, zo achterlijk ben ik nu ook weer niet.

Gepost door: Rik | 03-10-03

't Belang Ach Franca, ik ben zelf van Limburg, vandaar ook dat het mijn volste recht is 't Belang" uit te kakken :-)

Op zich zou ik het nog niet zo'n ramp vinden dat ze zoiets af en toe publiceren, mits ze er wat weerwerk op zouden bieden. Je kan een wereldwijde daling van de autoverkoop nu eenmaal niet in de schoenen van de Belgische politiek schuiven, om maar eens een dwarsstraat te noemen...

Gepost door: the insane | 03-10-03

mooi artikel

Gepost door: auto inkoop | 17-12-14

De commentaren zijn gesloten.