12-09-03

De lijken van Verhofstadt

Vandaag las ik een pittige uitspraak van Gilbert de Swert. Who the fuck is "Gilbert de Swert" zal u zich afvragen. De man is het hoofd van de ACV-studiedienst. "Wow, als je daar geen bekende Vlaming van wordt..." hoor ik u al sarcastisch luidop denken. Neen, in TV-spelletjes kom je niet, maar je wordt al eens geïnterviewd door een krantje van de bevriende zuil en dan leest iemand dat en zet je uitspraken op het internet. En voor je het weet ben je toch een bekende Vlaming.

OK, op naar de essentie van het verhaal. Gilbert nam namelijk de regering Verhofstadt op de korrel naar aanleiding van de vele lastenverlagingen die ze deed. Deze lastenverlagingen zorgen nu (mede) voor een verwacht tekort van 2 miljard euro op de sociale zekerheid voor 2004 aldus onze vriend. Om deze opinie kracht bij te zetten smeet hij er de volgende boutade tegenaan die ik u niet wil onthouden :

"De regering ziet nu enkele dampende lijken uit de kast vallen, die ze er tijdens de vorige legislatuur zelf ingelegd had".

Kijk zie (een opzettelijk pleonasme om de volksheid van deze blog te benadrukken), mensen die pittig, gevat en met wat zwarte humor uit de hoek durven komen, dat lees ik nu nog eens graag (zie).

15:43 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.