14-08-03

Waardig ouder worden

Ik kreeg een reactie van ms op de vorige post :

Dat heeft niks met hun leeftijd te maken maar met de wansmakelijke smaak van de mensen zélf !

En het wonen op een appartement is niet écht bevorderlijk om daarbuiten "mooie" dingen te zien.

Ergens heb jij blijkbaar problemen met 50-plussers ! Dat ga ik mij niet aantrekken aangezien ik "nog steeds" 50-minner ben ... maar toen ik jouw leeftijd had zag ik "ook" de "verstarring" die optreedt bij het vorderen van de levensjaren en besloot dat anders te doen.

En het kan ! Het is wél makkelijker als je het op "hun" manier doet en onderlijfkes aantrekt en dikbuiken kweekt.

PS. En je kan mét kinderen leven zonder snoep. Ik zal dat nu maar zeggen want in de tijd dat je het postte was ik nog in mijn "uit-de-boom-kijk" periode.

ms


Mijn reactie :

Bwah, het is allemaal relatief hoor. Eigenlijk interesseert het me geen mallemoer hoe ze erbij lopen, voor mijn part mogen ze een veer in hun gat steken, ha ha :-)Ik moet mijn blog toch ergens mee vullen en als ik er een bevolkingsgroep collectief kan doorhalen dan zal ik het niet laten.

Soms is 'hoe' het gezegd wordt voor mij belangrijker dan 'wat' er gezegd wordt. Maar ja, ik ben dan ook een moeilijke mens hè ;-) Dat is wel vaker en in dit specifieke geval zeker mijn probleem, want ik had het idee om daar commentaar op te geven een paar dagen geleden en toen had ik ook de formulering die ik grappig vond en die naar mijn mening spitsvondig was in gedachten. Maar met onze Pieter is het leven net ietsje drukker geworden dus tegen de tijd dat ik mijn grieven kenbaar maak, ben ik alweer die oh zo noodzakelijke formulering die het 'm deed kwijt en doe ik het met iets dat in de buurt komt. Ik hoop dat je het toch leuk vond ;-) Ik moest me verdorie nog haasten want de hittegolf is bijna voorbij...

Ik neem aan dat jij niet zo heel ver meer van de 50 zit, gezien de gevatte reactie ?
:-)

Nog even meegeven dat ik eigenlijk kei en kei-tevreden ben van de twee appartamentsblokken die hier liggen, waar de muziek nooit te luid staat en je omringd wordt door kranige oude knarren. LOL.

Oh ja, je argumenten zijn right to the point natuurlijk (om even olie op de golven te gieten - grijns), maar eigenlijk reken ik op het gezond verstand van de mensen om te beseffen dat hoewel de wereld helemaal niet zwart/wit is het wel leuk kan zijn om de zaken zo voor te stellen.

En last but not least, bedankt voor de reactie natuurlijk, dan weet ik dat ik niet voor Piet Snot bezig ben ;-)

18:09 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Héhé Nog lang niet ! Maar aangezien alles relatief is zoals je zegt, is de vraag dus : Wat is "lang" ?

*grijns*

Maar ik heb liever "moeilijke" mensen (ik ben er tenslotte ook een) dan "makkelijke". Maar als ik er een groep mensen collectief wil doorhalen dan ben ik iets gespecifieerder in het collectief van het collectief. (Ik houd ook van ingewikkeld), t.t.z. in dit geval zou ik het gehad hebben over "de onderlijfkesdragers" bij de 50-plussers.

Enne nog iets, sjaans dat die mannen onderlijfkes dragen, de kans dat het collectief van 50-plus vrouwen daar gaan begint achter te lopen is toch uiterst miniem.

;-)

PS : Er zijn maar enkele blogs in staat om mijn aandacht gaande te houden en dat is dan nog hoofdzakelijk de mijne (natuurlijk), maar de jouwe staat daar nog steeds tussen. En gezien de naam van je zoontje zou ik "Piet Snot" vervangen door "de kat zijn viool".

Gepost door: ms | 15-08-03

collectief Delete "gaan" na 50-plus vrouwen

Gepost door: ms | 15-08-03

De commentaren zijn gesloten.