13-08-03

Onderlijfjes

We wonen hier op een rustig appartementje waar nogal wat lieden van de 'oudere generatie' hun laatste rustplaats hebben gevonden. Wat me bovenmatig irriteert aan die heel zooi 50 plussers is dat ze het hele jaar het een hemd rondlopen (een T-shirt, geen denken aan !) en zodra het te warm wordt, in hun onderlijfje door het gebouw (en daarbuiten) rondstruinen.

De omgeving wordt als het ware overspoeld door Onslow-achtige types met vanboven een bos grijzend borsthaar en vanonder een bierpens om U tegen te zeggen. En zo banjert dat rond in van die typische ouwe-mannen onderlijfjes alsof wansmakelijkheid de nieuwe norm is geworden van zodra de temperatuur 28° C overstijgt.

22:43 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leeftijd ... Dat heeft niks met hun leeftijd te maken maar met de wansmakelijke smaak van de mensen zélf !

En het wonen op een appartement is niet écht bevorderlijk om daarbuiten "mooie" dingen te zien.

Ergens heb jij blijkbaar problemen met 50-plussers ! Dat ga ik mij niet aantrekken aangezien ik "nog steeds" 50-minner ben ... maar toen ik jouw leeftijd had zag ik "ook" de "verstarring" die optreedt bij het vorderen van de levensjaren en besloot dat anders te doen.

En het kan ! Het is wél makkelijker als je het op "hun" manier doet en onderlijfkes aantrekt en dikbuiken kweekt.

PS. En je kan mét kinderen leven zonder snoep. Ik zal dat nu maar zeggen want in de tijd dat je het postte was ik nog in mijn "uit-de-boom-kijk" periode.

Gepost door: ms | 14-08-03

De commentaren zijn gesloten.