09-07-03

De ... van tegenwoordig

Gisteren fietste ik vrolijk huiswaarts na een lange werkdag. De vogeltjes floten, het zonnetje scheen en plots daagde er voor mij een koppel van middelbare leeftijd op. Nu zijn de fietspaden in Hasselt en omgeving behoorlijk breed, maar toch slaagden ze erin het hele fietspad te blokkeren. Omdat ik op een mooie zomerdag af en toe de behoefte voel om op hoge snelheid over het fietspadbeton te scheren, liet ik de bel van mijn fiets vrolijk tingelingen door de vroege avond. Er gebeurde niets. Het is te zeggen, de linksrijdende mevrouw week 1 centimeter en 43 millimeter, maar dat lag eerder aan de leeftijd en de onmacht om recht te rijden dan aan de bereidwilligheid om plaats te maken. Aangezien ik met 1 centimeter en 42 millimeter ruimschoots toekom, suisde ik het intussen weer wat ouder geworden koppel met enkele forse pedaalslagen voorbij onderwijl enkele toesnellende bomen ontwijkend. Op zich allemaal geen erg maar toch, waar gaat het naar toe met de mensen van middelbare leeftijd van tegenwoordig ?

17:12 Gepost door The Insane | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Helaba !!! Is hier nog iemand ??? Natuurlijk heb ik een andere naam, maar aangezien jij me onder deze kent, zal ik die hier maar gebruiken.

Je hebt gezegd dat je weinig tijd hebt, wat ik vreselijk jammer vind, want ik lees deze blog met nog meer plezier dan die over je cavia.

Gepost door: caviakenner | 14-07-03

Dank u, dank u. Tiens, iemand die mijn prozaïsche exploten appreciëert, da's tof. Ja ja, caviakenner, ik herinner me je reactie nog in mijn cavia blog.

Ik heb een luxe-probleem, ik heb vijf blogs ;-) Ik heb regelmatig allerlei ideeën en die wil ik dan allemaal tegelijk uitvoeren, zo leek het me een goed idee om een klik-niet-hier blog te maken met venijnige commentaren op andere blogs (en dan toch de link geven natuurlijk, het was ook humoristisch bedoeld). Dat is iets waar ik me ongelofelijk mee zou kunnen uitleven, maar die blog was echt de druppel die de emmer deed overlopen, ik heb maar één paar handen dus na drie updates heb ik daar de pijp aan maarten moeten geven. Als je je afvraagt welke al die blogs zijn. Hierzo :
http://funstuff.skynetblogs.be/
http://mijn-cavia-is-dood.skynetblogs.be/
http://klik-niet-hier.skynetblogs.be/
http://the-insane.skynetblogs.be/
http://voettocht-santiago.skynetblogs.be/

Al is die laatste niet echt serieus bedoeld, het was gewoon een experiment om te zien of ik er links mee kon lokken naar mijn website (juist ja, die heb ik ook nog).

Tenslotte gaf ik nog regelmatig hints aan Rik ivm interessante onderwerpen (http://rik.skynetblogs.be). Die foto van Anke Vandermeersch en zo. Een mens zou van minder overwerkt geraken.

Nu begon ik me net af te vragen of het wel zien heeft om zoveel blogs tegelijk aan te houden. Eigenlijk kan je ook alles in één blog en die van regelmatige updates voorzien dacht ik en ik besloot die cartoon niet meer in mijn funstuff blog te plaatsen maar in mijn insane blog (ook al omwille van de relevante link naar de actualiteit).

Misschien dat dit wel de te bewandelen weg is ... Ik zal er eens over nadenken.

In ieder geval is er nu toch al weer een nieuwe update, dus het antwoord op je vraag is, "ja, ik ben er nog" ;-)

Gepost door: the insane | 16-07-03

Ter informatie Geachte heer Insane,

1 centimeter en 43 millimeter wordt meestal genoteerd als 5 centimeter en 3 millimeter. Ik verdenk u ervan dat u de situatie probeert te dramatiseren.

Met innemende groet,

Pipo en nog iemand.

Gepost door: Pipo en nog imand | 21-07-03

43 mm Beste pipo en nog iemand,

Dat denkt *U* !

Gepost door: the insane | 23-07-03

De commentaren zijn gesloten.